Tee-Club sydpå 3-10 marts 2018.

Destination Valle Del Este.

Ref. Sådan lige hvad der huskes og som "web" oplevede det.

 

Deltagere fra Tee-Club, Per, Britt, Ervin, Jytte, Lars, Inge, Karin, Niels.
Jan Børge og Jette var koblet på, da deres arrangement var gået i udu. Super så var vi 9 spillere + Jytte hyggede med sol, når vi var på banen.

Efter ankomst sen lørdag, var der prøverunde søndag på Valle del Este. Gik rimeligt for alle, dog mistede Per 5 bolde. Det blev til en vane, 5 bolde pr. runde. Det gjorde jo så at der måtte investeres i nye bolde, hos de lokale boldopsamlere. Oftest på par 3 hullet 12. En enkelt dag var han der ikke og så var det i shoppen der skulle handles bolde.

Desværre røg et par ind i sygdom. Meget surt, når man kun er afsted i 8 dage. Først var det Lars med feber, hoste og 0 energi. Mange timers søvn, med opvartning fra fruen gjorde at han kunne gennemføre alle runder. Desværre kostede Inge´s forplejning af Lars at hun også måtte lægge sig. Det var værre med hende. Lå over 2 døgn i sengen og missede 2 runder.

Mandag og tirsdag spillede vi så 2 tællende runder. Tidligt udslag på dagen, så eftermiddagen var fri. Den ene dag, blev brugt til at se hvordan undertegnede og frue boede. Efterfølgende hele sjakket op til den gamle by Mojacar som er placeret højt oppe på et bjerg. Fra parkeringsplads, tog vi en elevator op til byen.

Onsdag var fridag på Valle del Este. Ervin og Jytte tog på udflugt til Almeria. Vi øvrige ville gerne spille en anden bane. Desværre var ønskebanen Aguilon totalt optaget.
Ørkenbanen Desert Spring. (Omtale i e-avis her) var ledig. Her blev spillet Tour skole i efteråret. Lidt speciel og meget flot bane. Undertegnede og frue spillede den sidste år og ligeledes en gang i ugen inden resten af Tee-Club teamet ankom.
Derfor sprang vi fra og spillede Marina Golf. Folk undrede sig dog en del over hvorfor UNDERTEGNEDE sagde fra. Tog det som et dårligt tegn, da jeg IKKE plejer at sige fra. Ikke bekymre sig.......... 98% o.s.v. (intern tee-club fnidder)

Nuvel, senere på dagen fik jeg sms beskeder..... Lortebane, lortebane og lortebane.....

Rammer man IKKE fairway, spiller man i hård stenørken, eller ligger inde i kaktusser som stikker af h til. Rammer man derude med et godt drive er det som på hjemlige baner i HÅRD frost, bolden styrter af sted og er ikke til at finde igen.
Per og Britt havde fået nok på hul 15, (ikke flere bolde) og tog hjem. Sidste år havde jeg en dårlig dag da vi spillede den, var konstant ude og slå på stenhårdt underlag. Første gang jeg ramte fairway på hul 16, lå jeg så i et kæmpe turfhul. 19 point sidste år. I år havde jeg valgt at spille totalt destruktivt/defensivt for ville have flere point end sidste år. Det lykkedes, 31 point i år og en hæderlig runde, men ikke en bane for mig og heller ikke for resten af Tee-Club. Ærgerligt vi ikke fik Aguilon, en helt igennem fantastisk bane som ligger mellem bjerge. Ikke mere kuperet end den sagtens kan gåes med bærebag.

Aftensmaden indtog vi samlet alle mand/kvinder på et eller andet tidspunkt mellem 19:30 og 20:00. Det var buffet, med suppe, steg, is og kager. En af dagene gik tankerne tilbage til vores tur til Zimmerdorfer Strand, da vi så Ervin´s tallerken. En Kjøbenhavner ville gerne have et lille stykke kage til kaffen.
I den gennemgående turnering for damerne blev det en tvekamp mellem Jette og Karin. Inge havde jo misset et par runder og Britt valgte at tage en fridag den sidste spilledag. Hun ville have lidt kulør på hele kroppen inden hjemkomst og det FIK hun...... for øvrigt den varmeste dag med op til 27 grader. Kl. 23 var det stadig 24 grader.

Jette sluttede med 101 point samlet mod Karin´s 94 og dermed vinder af damerækken.

Inden der hoppes over til den samlede hos herrerne, bør det lige nævnes at torsdagens runde var rigtig god for de fleste. Vi slog tidligt ud og det var næsten vindstille hele vejen rundt. Solen bragede fra en skyfri himmel. Rigtig golfvejr som vi forventer det hver eneste gang. Der nævnes lige: Jan 37, Niels 36, Lars 35, Ervin 33. Flotte scores.

Hos herrerne blev det en 3 kamp, uhyre tæt. Inden sidste runde lå Jan og undertegnede lige og Lars 1 point efter.
Lars og undertegnede startede runden katastrofalt. Efter 6 huller havde Lars 3 point, Niels 5 point og Jan 11 point. Med til historien hører følgende:
Lars driver ud på par 5 hullet 5. Ud i højre og i buske. Undertegnede havde punktet hvor den forsvandt. Lars provisorisk. Per driver lidt kortere, også højre og i buske. Per provisorisk. Lars finder hurtigt sin bold, lå frit, det forstod jeg ikke, da jeg ikke så den landede der, men et andet sted. Pers finder vi ikke. Per slår til den provisoriske, et godt langt slag. Lars ligeledes, men kortere. Boldene bliver spillet på green. Så opdages det. Lars har slået til Pers den oprindelige, efterfølgende har han slået til Pers den provisoriske. Lars har således slået til 3 forskellige bolde på hullet og i den tro at han har spillet en og samme bold på hele hullet. Per havde så spillet med både den provisoriske og den oprindelige ak, ak. Skal nævnes, jeg stregede også hullet og par til Jan.
For lige at sætte prikken over i, smed både Lars og jeg bolden i vandet på næste hul. Ny streg.

For 9: Jan 16, Per 11, Niels 10 og Lars 9. Det så svært ud for lars og undertegnede.

På bag gik Jan lidt ned og vi andre lidt op. Ikke de vilde episoder udover at Per havde bolde nok med.

Bag 9: Niels 17, Lars 17, Jan 12 og Per 9.

Så samlet Top 3 herrer i 4 tællende runder: 1. Jan 122, 2. Niels 121, 3. Lars 119.

Således udnyttede ægteparret Jette og Jan til fulde vores fine gestus med at tage dem med ind under hatten. Nuvel - rigtig fint og hyggeligt de sluttede sig til os. Altid lidt sjovere jo flere vi er.

Efter aftenens middag og præmieoverrækkelse sagde undertegnede og frue pænt farvel. Vi skulle ud på en 300 km køretur til Malaga og flyve kl. 07. Helt perfekt, hjemme lørdag lige over middag i modsætning til tidligere år, hvor vi har været hjemme søndag kl. 03 og så ud og spille Tee-Club kl. 10. Desværre var jeg så ene mand til søndagens runde i år. ØV.
Tee-clubberne der fløj fra Alicante var hjemme lørdag ved midnat, som jeg har forstået det.

Alt i alt en rigtig vellykket og hyggelig tur.
For vores vedkommende har vi besluttet at snuppe 4 uger i efteråret og 6 uger igen i februar/marts 2019. Kan måske løbe ind i problemer omkring antal minimum spillede runder, det bliver snert.

Foto´s: Har sendt besked ud om, at jeg tilbyder at samle alle fotos på en DVD og kopi til alle. Samt plukker de bedste til et webalbum.
I skrivende stund har jeg modtaget fotos fra Ervin, Jytte, Per + mine egne. Afventer lidt indtil alle er i hus. Vil nødig lave det af flere gange.

Bedste hilsner
web/red/Niels

Forbehold for tyrk og slavefejl.