Referat general forsamling - Woodlands Country Club, Sverige

Vi indledte forsamlingen med at synge/brumme vores klubsang.

Ordstyreren bød velkommen og den sædvanlige smøre om dette og hint.

Undertegnede forelagde en skitse til vinterens spilleprogram. Der blev justeret hist og pist og spilleplanen er opdateret for 2016/17.

Der er foreslået uændret kontingent (200,00 kr) som indbetales på kontoen snarest.

Følgende blev efter en del snak frem og tilbage vedtaget:

Vores vinterturnering starter fremover kl. 09.00 - Man ønsker at have mere hjemmetid om eftermiddagen.

De fastsatte datoer ER spilledatoer. Der skal dog være mindst 2 tee-club medlemmer i runden for at den er tællende. Der var lidt debat om dette. Forslag fra ref. om alternative datoer, da det må forudses at juledag og nytårsdag kunne være lidt problematiske. Men det vandt ikke gehør, så man må antage at folk kan møde op.

Det tilstræbes at spille slagspil uden modifikationer. Hvis den "svenske model" benyttes er max antal slag -dobbelt op på hullet + tillæg af sph. Den behøves vist ikke mere udpensling.

Ændringer af enhver art vedr. vores spilleplan/sted diskuteres/informeres via tilmeldings platformen "doodle". Tag altid et ekstra tjek på den inden der f.eks. køres til Faaborg.

Doodle findes på en app til mobil.

Vores tee-club tur i år er en dyr en af slagsen. Det tilstræbes at lave en "billig tur" næste efterår. Dette med henblik på en e.v.t. tur sydpå i 2018.
 9-jernet er åben for at lægge sommerhus til en tur i 2017. Der er dog kun 6 sovepladser. Ligeledes forespørger 9-jernet om det var muligt med lør-søn-mandag. Så skal det kun bookes i 1 uge. Efter 9-jernet forlod os lørdag, har resten af banden drøftet dette.
Alle er med på lør-søn-mandag. Ligeledes er man opsat på at sove på luftmadrasser eller lignende. Alternativt telt/campingvogn. Kort sagt en "billig tur". Og så skal Rømø Golf Links have røvfuld. Bruntland/Esbjerg/Ribe golfbane kunne være i spil på vej derover. Undertegnede kan kraftig anbefale Ribe. Den var kanon da vi besøgte den for 3-4 år siden. 
Nye medlemmer:
Ikke aktuelt da vi er det ønskede antal.

Årets Tee-Clubber:
1 gang årlig (på general forsamlingen) uddeles pokalen som årets Tee-Clubber. Lars Jensen - Danmark, som senest har haft den, havde æren af at uddele den. Det blev til Ervin, med begrundelsen: Han har den nødvendige humor, udholdende og gå på mod, trods de lidt rystende arme, som vil noget andet end det Ervin vl have dem til. Rigtig godt valg.

Julefrokost:
Vi har ikke haft tradition for at holde en julefrokost. Men Ervin inviterede forrige år og sidste år, så nu er det tradition. 9-jernet forespørger derhjemme. Det bliver efter 9 hullers spil, søndag den 11. december.

Afslutning dem 26. marts. Ole overvejer. Hvis ikke snupper undertegnede den.


Ses til 1`ste runde søndag den 16. oktober på Vestfyn.

Det var lige som jeg husker det, og navnlig som JEG hørte det. Hvis andre har hørt noget andet, så lad med det vide, så justeres der ind.


/web