25. og sidste runde i vinterturnering 2018/19.


Dagens runde henlagt til Svendborg, stableford fra tee 48.

Dagens vejr. 5-8 grader, sol og en del vind 5-9 m/s.

7 Tee-clubbere og 2 gæster.
Alle var kommet til tiden, her ved skift til sommertid, kan det jo smutte. Men ikke i år.

Afbud fra Palle, da han står i flytteroderi.

Ikke meget var afgjort inden dagens runde, i hverken den gennemgående eller i hul konkurrencer. Men der blev ikke flyttet mange kommaer. Eneste ændring var at Jimmi tog titlen som "Longhitter" som ellers lå til Lars.

På dagen var det 9-jernet  som bedst kørende med en samlet score på 35 point, efterfulgt af Ervin med 32 og Jimmi med 31. 9-jernet med 19 point på for 9, gjorde at det var ham som snuppede 8 tallet. Tænker det var derfor Jimmi, gav et ordentligt smækkys til 9-jernet, så var der i hvert fald ingen andre som fik 8 tallet.

Birdies:
Jimmi hul 13 (givet 15 cm fra pind)
Ole hul 12
Lars hul 6. Han havde flere rigtig gode chancer.

Efter runden, var det badetid og over til Britt og Per på prærien, hvor de var så elskværdige at lægge hjem til vores afslutning. Aldeles fortræffeligt, 1000 tak for det Britt og Per.

Palle havde lovet at komme til frokosten, men måtte alligevel melde forfald, da kroppen var aldeles slidt ovenpå flytteriet.

Men til ære for Palle, fik vi sunget klubsangen.

Efter frokost og ost, kom kaffen på bordet. Uden jeg ved det helt nøjagtigt, antager jeg det var Britt som har stået for kreativiteten med æbletærte til kaffen.Vi fik foretaget præmieoverrækkelse for vinterturneringen 2018/19.
 
Steffen takkede for at han måtte være med. Normalt bliver der luftet forskellige nye ideer og mulige tiltag. Muligt, men det gik mine ører forbi. Måske skyldes det også at mobilerne var flittigt i brug, da der samtidig med frokost blev afviklet Formel 1 og semifinale i matchplay.

Ses i det grønne
/web


Forbehold tyrk og slavefejl.............

Web....................