Svendborg d. 31/1 – 2016

Referat af dagens runde:

Faaborgbanen var valgt, spilleplanen sagde rød tee, og sådan blev det.

Blæst, snuskregn, snevejr, storm og (meget) lidt sol og mere regn + 2 gr. Så en blandet landhandel af (møg)vejr, men alle 7 mand var mødt op, på nær selvfølgelig Duen, der opholder sig under varmere himmelstrøg.

Der var flere spektakulære ting i dagens runde: En Ervinèr af de helt store, på hul 7, slår Ole et langt 2.slag med sin fairwaykølle, den slicer dog lidt i højre, rammer vejen, hvorefter den hopper op på taget, af huset, som ligger bag greenen på hul 3. Fra taget hopper den tilbage ned og ligger sig spilbar i ruffen, og Ole går derfra med 2 point.

På hul 12 blev Lars` vogn, taget af et meget kraftigt vindpust, og løb fra ca. 25 meter fra fairway, ned af bakken, ind over green, og midt hen over flaget, som heldigvis stoppede vognen, ellers var den kørt langt ud i hegnet, eller hen over Flemming som stod modsat, igang med et chip.

Både Flemming og Jimmi, chippede hver en gang deres indspil i hul, begge en 3-4 meter fra green, og slap for at putte.

Lars præsterede dagens eneste birdie, denne på hul 17.

Per var den eneste der i den kraftige vind var dygtig nok til at ramme greens, når der var ; TÆTTEST hullet, dog kun en gang, hul 13. Xtra point til Per. Bør det nævnes at Per 3-puttede, nej det undlader vi.

Næste runde aftales via Doodle – hvis alle er friske, kan vores nye K81- bane Blommenslyst, måske være i spil ? Lad hører fra jer.

Dagens score: For-9: Per 16, Lars 15, Ervin 15, Ole 13, Jimmi 12, Flemming 11 og Palle 10

Bag-9: Lars 17, Ole 16, Flemming 14, Palle 12, Jimmi 11, Per 10 og Ervin 9

Set, hørt og oplevet ….FORE !

LCJ

Lige lidt fra solkysten.


Hul 10 Estepona Golf. Fantastisk flot hul.

Ekstrem dårlig start. Vi sad 8 timer i flyet. Vejrforhold og en læge som ikke dukkede op. Kom derfor først frem til biludlejningsfirma kl. 03:50. Åbnede først kl. 05.00 Det stormede og regnede og vi stod der med for lidt tøj og al vores oppakning. Endelig bil og til Estepona. Vi kunne hverken finde golfbane eller lejlighed. Op dagen lykkedes det og det dårlige
er vendt til rent paradis. Lejligheden er kæmpestor. Over 100 m2. 2 enorme badeværelser. Konger værdigt. D.v.s. hvis nogen skulle have lyst er de velkomne vi må gerne have gæster uden merbetaling. Find et fly. Vi afhenter og bringer i Malaga. Der kan laves gode aftaler med greenfee.
Det dårlige vejr er afløst af næsten vindstille, 20 grader og fuld sol. Startede samtidig med vi ankom. Shorts og Polo, bare herligt, specielt når vi ser det billede hvor Ervin slår ud i sne og slud.

Vi fik deprimerende meldinger om banen hjemmefra. Båtnakker. Den fejler bestemt ikke noget. Gode og meget hurtige greens. Fint græs på fairways. Den er kuperet og svær. Undertegnede lavede 17 point på første runde. Hovedsagligt putter problemer, men dem havde jeg også hjemme. Spiller uden gener eller smerter fra min dumme skade med ribben. Så alt er vendt til det positive.Hul 3, spektakulært hul, fasinerende.

Der kan være problemer med den sædvanlige opsætning. Noget spiller ikke sammen. Min tablet og WiFi hernede vil ikke sammen. Må køre i fejlsikret tilstand. I fejlsikret tilstand kan jeg ikke redigere fotos og heller ikke indsætte dem. Det er fine billeder Lars har sent, men dem må I have tilgode.


Forbehold for tyrk og slavefejl.

/web