12. runde i vinterturnering 2018/19.

11 mand idag med gæster.
Vejret: 6-8 grader, sol og 4-6 m/s. Super golfvejr. Faaborg var valgt og den står super fint for årstiden.

Et alternativt forslag vedr. Texas scramble blev fremsat for 14 dage siden og endelig vedtaget idag.
Derved kunne Texas afvikles denne weekend, selvom der manglede en mand. Han bliver kompenseret point mæssigt, men får ikke godskrevet den som runde. Vores gæster Brian, Bent og Steffen slog så ud i en 3 bold som første bold. Alm. stableford for dem. Her var Steffen godt spillende med 34 point, Bent 29 og Brian 27.

Undertegnede og Per foretog lodtrækningen til holdinddelingen. På forhånd bruger vi et seednings system, så vi ikke risikerer at få de 4 længst slående i samme bold. Så lige som det nu kan blive.

Det gav følgende hold:
Hold 1: Lars, Jimmi, Ole og Ervin.
Hold 2: Per B. Per H. 9-jern og web.

Hold 2 var skarpest på både for 9 og bag 9. -1 på for 9 og +1 på bag 9.
Hold 1. +3 på for 9 og +2 på bag 9.

Foto fra Ole, tror det er hul 15:3 birdies til hold 2 og en enkelt til hold 1.

I den spektakulære afdeling var der 3 "damer". 2 på hul 7 (Bihl+Horne) og en enkelt til hold 1 (Ole)
9-jernet påstod hans 2. slag på hul 12 havnede i stærekassen. Se foto. Advokater er jo ærlige folk, så det kan næppe være en løgnehistorie.9-jernet elsker "ros", så når der bliver sagt efter et slag: "Den kan bruges" så er det i hans verden stor ros. Indrømmet han havde mange gode slag og ikke ret mange duffere. Han spillede godt idag.

Efter runden skulle vi til Lars og Inge´s sommerhus. De havde inviteret til nytårs øl. Men inden da skete en mindre sensation. I sidste bolden var 9-jernet den sidste som kom hen til sin bil og den første der kørte. Hvem sagde "slowhand". Men trods det præsterede han alligevel at være den sidste som ankom og placerede bilen således at ingen kunne komme derfra før ham ;-)

Horne valgte at køre direkte hjem da han og viv skulle flyve på hyggetur til Dublin senere på aftenen. Han skal lige se hvad han gik glip af:Øl fra Svendborg Sundbryghus. SB skaber minder. "Skal vi ikke have en Bock".

Så kan det lige nævnes at "Benjamin" er første mand til at nå de krævede 20 x 9 huller og er således også Tee-Club medlem 2019/20.

Vi spiller Faaborg igen næste søndag. Undertegnede forsøger at booke bolde til de tilmeldte.

Godt nytår til alle.

Ses.
/web.

Forbehold tyrk og slavefejl.............