10. Spillerunde - Fedtforbrænding efter julen.

Sidste søndag den 23. december var der desværre kun 1 deltager til runden. Selvom det blev en runde til næsten par........, er det disk da markør manglede. ;-(

Til dagens runde på denne årets næstsidste dag var der 3 tilmeldt - nej 2 og så 3 igen og sørme om ikke 4 stillede til start. Herligt.

Vejret var nogenlunde. Lidt byger, men hurtigt overstået. Temp. 5-8 grader. Må siges at være fint på denne årstid. Til tider, en lidt heftig vind, som kunne bruges til undskyldning for et skævt slag. Sjovt, også de slag som skruede ind I VINDEN....

4 mand på de første 9 huller og så var der ikke flere kræfter i den influenza ramte Ervin, men ligesom os andre var det godt lige og få travet nogle kilometer ovenpå den fede julemad.

På 9 huls banen er der placeret 2 flag på green. Blåt og hvidt. 1 runde til det hvide og 2 runde til det blå. Kan ikke kombineres desværre.... Ikke nemt at huske ;-(

Nærmest hul 8. Kun 1 ramte pladen, men i hvile 2 cm ude på forklædet. Nul point.
Længste drive hul 9. 2 på fairway. Per længst.
Nærmest hul 10. Kun 1 på pladen - Palle snupper den.

Idag var Palle superstar. Lå til at blive vinter-hcp reguleret, men på formidabel vis, lykkedes det ham at formøble overskydende point. Men samlet 34 point til Kjøbenhavneren.

Som vi tidligere har snakket om, er ekstra point på 9 huls banen, klumpet sammen om hul 8, 9 og 10. Lidt dumt.

Så forslag herfra: Nærmest hul 4 og 10. Længste drive hul 18, ved spil på 9 huls bane.

På 18 huls banen ER følgende vedtaget, når der spilles fra gul og hvid:
Nærmest hul: 2 og 15.
Længste drive: Hul 9.

Kjøbenhavneren er på ferie i marts og kommer hjem søndag aften den 24. Åbningsturnering i SGK er den 13 april. Det antages at Mandagsherrer starter 1. april.
Så mon ikke at søndag den 31. marts må være et godt bud på et vinterafslutnings arrangement. Foreslår at vi spiller Glamsbjerg, som vi gjorde i indeværende år.

Klub 81 kører videre i 2013 uden ændringer i deltagende klubber.

Sidste referat i 2012.

Alle ønskes et godt nytår herfra, med mange fugle på kortet


Hygge/Foooore
Webmaster.