11.  spillerunde på Midfyns Golfklubs anlæg.
 
Først en opdatering fra 10. spillerunde. Det var en "and". Hans kunne ikke vise scorekort + ingen markør. Runden aflyst.

Idag mødtes vi så på SGK´S anlæg og kunne hurtigt blive enige om at det skulle være Midtfyn idag. 4 mand afsted. Der var medbragt 2 kander kaffe, julegodter og øl, som blev nydt efter runden. Under runden blev der serveret sigtevand i små glas, som Flemming i mangel af bedre, brugte som tees.

Banen var rigtig fin, årstiden taget i betragtning. Fantastisk som græsset står på fairways. Generelt tørt, kun enkelte våde områder.

Bolde var generelt nemme at finde, det var faktisk kun søerne som var en lille smule forslugne.

Alle ekstra point blev uddelt.
Ervin var længst på fairway - flere ramte.
Undertegnede tog nærmest hul på begge. Det første - et godt slag, 1½ m fra pinden. Det næste - et lorteslag som muldvarpene skulle dukke hovederne for. Men den trillede ind på green.  
Ingen andre ramte nogen af de 2 greens.

Ervin var solidt spillende på for 9 og vandt den med 17 point. Bag 9 tog undertegnede med 13 point.

Vi fik lidt sol, regn og ind imellem lidt for meget modvind, men vi havde en rigtig hyggelig runde og nød kaffen efterfølgende i deres klubhus. Vi snakkede lidt om at Langeland må være i spil til en runde i det nye år.

Per Horne havde jo tidligere meldt ud at han ville komme en af juledagene og tage Liv med som gæst. Men ingen havde hørt fra ham.

Nu har han så lagt en kommentar ind på vores tilmelding "doodle" at det nok varer lidt tid inden han kommer, da han har raget en kold lungebetændelse til sig. Surt for Per og ærgerligt for os, at vi skal undvære hans rare selskab.

God bedring til Per.

Hygge/Fore og godt nytår
Webmaster.