8. Runde i vinterturnering 2014/15.

Hundehamrende koldt. 0 til minus 2 grader og 5-6 m/s. Ikke desto mindre, for 4 gang i træk, møde % = 100. Oven i det, 2 gamle kendinge som gæster. Nima og eks. medlem Hans.

10 mand høj og ikke en eneste kunne finde ud af at lande bolden på hul 15 og blive på. Det var sku for dårligt. Så skal det også tilføjes at betingelserne ikke var optimale. Enkelte greens var noget frosthårde.

Længste drive var igen Ole.
Dagens spil var slagspil fra blå tilføjet vores svenske regel. Men efter gennemgang af scorekort (mangler dog et, fy, fy skamme) er der kun 3-4 huller hvor den regel er brugt.
Flot når der er spillet ialt 10 x 18 huller = 180.

Palle imponerede med et flot spillet hul 7. Først et genialt drive, hvor han havde fundet et åbning i gennem det store træ, men der var lige et træ mere i den retning og det hul fandt han også. Enestående præcision. Bolden på første bakketop. 2. slaget på næste og derefter ind og i til en birdie. Sommetider er golf bare let og enkelt ;-) Super Palle.

Dagens 2 og sidste birdie tog undertegnede på hul 13.

Yderligere spektakulære slag er der ikke meldt noget ud om.

Dagens topscorere var: Undertegnede med netto 76, 9-jernet med 78 og Per med 79. Per spillede til handicap på for9. 41 brutto og 36 netto. Så gik der lidt skrudder-mudder i det på bag9. Det var nu rigtig synd for ham........
4 mand havde samme nettoscore på for9 og lige i den situation, er det fint at have færrest tildelte slag ;-)

Bold 2 brokkede sig over lidt bagateller af ventetid, men det var nu lidt med vilje, for ellers skulle vi have ventet længe inden 4 bolden var inde til hyggen omkring en pils. Fortsat god søndag.

Ses næste søndag til STABLEFORD FRA GUL TEE.....

/web