Ryder Cup 2014 - Svingers vs. Tee-Club.

Resultatskema - Fotoalbum

Vi startede dagen med morgenmad kl. 07.00. Alle på nær en enkelt (fy fy skamme) var mødt til tiden.


Formiddagens foursomes og 4ball blev afviklet i behagelig temperatur og enkelte dryp. Eftermiddagens singler startede i regn, som dog stoppede efter en halv times tid.

På begge hold var der en enkelt udskiftning fra formiddag til eftermiddag. Fra Svingers trådte Teddy til i stedet for Vadim og hos Tee-Club var det Michael som erstattede Ole.

Under spillet blev der begået et par banale fejl fra Tee-Clubs side, som kunne have pyntet lidt på det "meget lidt smigrende" resultat.
Svingers vinder helt fortjent matchen med 8,5 mod 3,5 og har pokalen og håneretten det næste års tid.

Handsken er kastet og forventet afviklingsdato i 2015 er: Lørdag den 29. august 2015. Fastsættes endeligt når SGK´s turneringskalender 2015 er endeligt på plads.
Der er stillet forslag om at nærmest hul skal indgå i spillet, samt en putte konkurrence. Umiddelbart ser det som om at formatet, med foursomes, 4ball og singler er det rigtige. Nøjagtig som i den rigtige RYDER CUP. Det giver lidt taktiske overvejelser med person sammensætningen.

Dette al for store nederlag får mig på følgende tanker i 2015.

Vi tager i træningslejr op til................ ;-)

Vores sædvanlige efterårstur i oktober flyttes til "Made in Denmark" ugen. Per har 6 og 4 mands sommerhuse på hånden, til meget fordelagtige priser. 10-15 km fra Himmerland Golf & Spa resort.

Vi tilbringer en uge deroppe. Spiller/træner man/tirs/onsdag og lader os derefter inspirerer af European Tour feltet, tors/fre/lør/søndag.
Konerne skal med. Billetter til hele ugen købes billigt inden årsskiftet.

Jeg er vidende om at mindst 3-4 tee-clubber allerede har planlagt ugen deroppe. Men ikke alle har jo ferie at tage af. Lad os sludre om det til vores fødselsdags komsammen, om det kunne være en mulighed at kombinere Made in Denmark med vores efterårstur.


/web