4. runde af "Klub 81 Tour 2013.

Midtfyn lagde idag bane til finalen i vores Tour. I det samlede resultat kunne 3 mand vinde. Det blev Ole som blev den nye mester, således at Ervin nu er eks. mester.

Flemming "Nima" var sponsor for Greenfee. Som tak blev han opfordret til at blive prøvemedlem i vores lille klub. Nima og konen er allerede booket på vores forårstur.

Præmien var 3 bolde sponsoreret af vores nu lockoutede medlem - Hans Muurholm, NCC.

Dagens runde blev vundet af Palle i 31 point, med undertegnede og Ole på de følgende pladser med 30 point.

En af vores gæster - Britt lavede ligeledes 31 point.

Hæderligt vejr. ca. 16-17 grader og en halv pelikan fra vest.

For 2. runde i træk, var der lige en enkelt "dame". Skyldes sandsynligvis grov chikane, da mandens bold blev skubbet ned af tee-en lige inden slaget.

Øllen nød vi efter runden, hvor vi snakkede 9-jernets glimrende forslag til efterårs turen. Bred opbakning, alle er med.
Der var ligeledes stemning for at inddrage de øvrige 3 baner (klub 81) i vores vinterturnering. Undertegnede prøver at strikke et forslag sammen med lidt forskellige spil.

Oppe i menu punkterne har jeg fjernet "link" og sat "Forslag" ind i stedet. Det er påtænkt diverse ting til vores general forsamling. Undertegnede har lagt lidt ind.

I kan sende mig mail, med jeres forslag eller kommentarer. Så smider jeg det på under de punkter som måtte komme. Vores "doodle" kan også bruges. Så kopierer jeg tekst direkte derfra og ind på siden med forslag.

Flemming har tidligere lavet et forslag til nye vedtægter, den runder jeg lige med ham og smider det efterfølgende på.

Personligt kunne jeg godt tænke mig at regnskabet løbende blev opdateret og lagt på hjemmesiden.
Det er jo "småpenge" vi snakker om, så det kan næppe have den store betydning at det er offentligt tilgængeligt.

Resultater er online.

/Webmaster.