Som web oplevede Touren til Spanien. (på opfordring af Ole og Palle)

Alle var fremmødt rettidigt i Billund, med Tourmål i Spanien. Alle Tee-Clubber i de nye røde jakker - næsten. Per synes ikke der burde være behov for vintertøj, der hvor vi skulle hen. Men flotte var vi sku. Familien Nima var desværre blevet forhindret p.g.a. et dødsfald i nærmeste vennekreds. De fik ændret afrejse til mandag-mandag. Super.

Hotellet:
Perfekt til vores brug. Intet at klage over. Beliggenhed lige ud til banen. Halvdelen med udsigt til hul 17 og den anden halvdel havde udsigt til hul 18.
Der var Golf TV i fællesrum/bar, samt bord til Pool. Som det fremgår af fotos (kommer senere) blev det også benyttet.

Maden:
Morgenbordet var helt i top. Betjeningen ligeså (selvbetjening). Der blev også lige plads til at smutte et par klemmer i lommen til senere brug på dagen. Helt perfekt.

Aftensmaden var ok. 3 retter. Rød/hvidvin helt i top. (her kommer der vist lige en regning)

Aftergolf:

Aldeles fortræffeligt. Højt humør og masser-masser-masser-masser af grin. Baren havde så rigeligt af alt. Irsk kaffe, gin/tonic, rom, øl - ja udbuddet var ubegrænset og det gled ned i gode mængder.

Selskabet:
Næsten alle kendte jo hinanden i forvejen, så ingen overraskelser her. Masser af mopning. Nogen snakker meget, andre mindre, så pengene passer... En enkelt var ukendt for de fleste. Jytte (Ervins kone), hun elsker bestemt ikke golf, men hun var et utroligt dejligt bekendtskab og gled helt naturligt ind i omgangstonen. Det er jeg ret sikker på at andre "ikke golfer koner" også ville gøre. Så mit håb er at ALLE Tee-Clubbere incl. koner kan komme af sted en anden gang. Det vil gøre det lidt sjovere for "ikke golfere".

Det får mig til at komme med 2 forslag.

1:
Vi begynder allerede nu at snakke om eventuel tur og dato, således det kan lægges i kalender.

2:
Vi finder en fredag eller lørdag i sommerens kerne og spiller en runde golf (Svendborg). De koner som spiller golf, spiller med. Når vi er færdige, støder de ikke spillende koner til og vi snupper en forudbestilt ret (måske grill) med rigelige mængder drikkevarer. Ved at afholde det i klubben er alle på udebane. På den måde kunne de lidt skeptiske koner se de ukendte lidt an og vurdere om de ville kunne holde ud at være sammen med os andre en uges tid.

Håber at andre også synes dette kunne være en god idé.....

Banen Isla Canela:

Greens og bunkers var stort set et kapitel for sig selv. Personligt mener jeg aldrig at have set Svendborgs i en lignende stand. Normalt er de rigtig gode når vi kommer et par måneder længere frem. Helt tætte og lynene hurtige. Nogen kunne finde ud af det og andre ikke. Deriblandt undertegnede.
Bunkers blev maskinrevet en del gange i løbet af dagen. Kanterne/skråningerne stod perfekt hele dagen igennem.
Fairways var noget tynde, selvom der blev vandet ind imellem. Ude under træerne var der oftest bar jord. Det havde de en lokal regel for. 24-2. Lempelse. Men den regel var der mange fortolkninger af og efter et par runder blev vi enige om at spille uden den regel. Spil bolden som den ligger eller tag et drop og dermed  straf.
Banens sværhedsgrad ligger vel i den tunge ende. Mange steder hvor bolden kunne blive opslugt af vand og beplantning. Der forsvandt mere end 1 bold per runde.

Træningsforholdene var helt i top. (for nogen hjalp det ikke en skid....)

Banen La Monacilla:

9-jernet fik arrangeret med Green2green, at vi spillede en anden bane ca. 35 km væk. Britt - Ervin og Nima stod for transporten i hver sin bil. Meget spændende bane som alle vist gerne ville spille igen. Igen gode greens, men meget bedre fairways end på Isla Canela. Her var der også en del vand i spil.

Spillet:

Det gik op og ned for næsten alle. Men en enkelt var dog helt i særklasse. Per havde arrangeret en turneringsform over 4 runder. Helt udsædvanligt vandt samme mand dem alle. Lidt af et særsyn. 9-jernet var helt suveræn. I hans handicap gruppe er normen at 25% af runderne ligger i buffer eller bedre. Han lå i 100 % vistnok.. Kender ikke det eksakte point tal for runderne. Så mon ikke han rasler heftigt ned i handicap i løbet af et par runder, med mindre han vil kaldes HJO.
Der blev spillet minimum en runde hver dag. Per/Ervin og Britt sprang dog sidste dagen over. Ligeledes havde begge par lejet biler og valgte at snuppe en dagsudflugt til Sevilla.

Så deres manglede runder snuppede 9-jernet, Lars og undertegnede på sidste dagen. Det vil sige, vi fik 36 huller. Var inde kl. 18.50. Bussen gik kl. 19.30, så bad og pakning gik i rekord fart. 9-jernet var dog klar til at gå ind på hul 17. Der var IKKE mere i benene. En del af os snuppede en ekstra 9 huls runde nogen af dagene.

Når vi spiller så mange huller, vil der jo komme en del spektakulære slag/episoder. Det der falder først for er 9-jernets fantastiske shot, hvor han lander lige oven i en palme. Vil fremgå af fotos senere. Ligeledes hans slag på et par 5 hul, hvor bolden lander i en hazard uden vand, løber 150 meter i beton renden, rammer et eller andet og springer op og ind til green. Vist til en par. Web havde et lignede slag, den løb dog helt til enden og ned i et hul. Kunne så gå de 150 meter tilbage hvor den krydsede og droppe der. Også foto i den situation. Der er sikkert mange flere af den slags finurligheder.

Vejret:

Koldt om aftenen/natten/morgenen. Da vi slog ud omkring 10.15 var temperaturen ca. 14-15 grader for at stige til ca. 18-19 stykker. Det var shorts og polo vejr de første 6 dage. Den sidste aften begyndte det at regne og det var i stænger. Det fortsatte hele natten til fredag morgen kl. ca. 09.00. Vi valgte lidt mere tøj denne dag, men det kunne vi have sparet os. Igen en herlig dag med næsten ingen vind.

Næsten alle fotos er i hus. De sidste fra Per får jeg imorgen. Så i løbet af tirsdag aften er de forhåbentlig online.

En lille appetitvækker på det gode humør her.... Der er en dværg i midten som prøver at trykke de 2 øvrige ned i jorden. Som det ses.. mislykket projekt. Men trods det "stjerne humør" på drengene.

Alle Tee-Clubber mødes jo til vinterafslutning næste søndag. Her er mit håb at en eller anden kan få rettet mundvigene lidt mere i modsat retning hos 9-jernet, for han hygger sig vist lidt rigeligt i øjeblikket.

Der kunne sikkert skrives meget mere, men synes jeg er nået lidt rundt om det meste.

Der tages forbehold for tyrk og slavefejl.

/web