11.  runde i vinterturnering 2013/14. Vestfyns Golfklub.

Dagens og årets sidste tee-club runde var denne skønne grønne vinterdag, henlagt til Vestfyns Golfklub.
6-7 grader overskyet, sol og et par enkelte dryp tilsat 3-6 m/s. Fine betingelser årstiden taget i betragtning. Personligt synes jeg det er ikke så lidt sjovere at spille "rigtige" 18 huls baner til sommergreens fremfor vores egen 9 huls bane, hvor halvdelen er par 3 huller.

Ved ikke om "Nima" kan skaffe greenfee til Midtfyn, men jeg er ihvertfald klar til at betale greenfee for at få Midtfyn med i vores vinterrunder.

Idag var vi 6 Tee-Clubbere og en enkelt gæst Harry Bruun, som absolut passede fint ind i truppen. Han skal være meget velkommen en anden gang.

Dagens spektakulære slag/pitch/chip stod "kjøbenhavneren" Mr. Palle for. Vistnok hul 11. Et pitch/chip ind som var helt skævt for pinden, Palle brokker sig og vender ryggen til for at sætte jern på plads. Bolden begyndte at trille tilbage igen og også kurvet efter faldet på den kuperede green. Bom-bom lige ned i koppen. Palle opdagede ingenting og troede at makkerne tog pis på ham. Men den var god nok.

Gæsten Harry kom også med et indslag. Tee-shot på hul 3 med driver. Han havde skiftet den normale bold ud med en fra "spøg og skæmt" forretningen. Igen "BOM-BOM", bolden eksploderede og vi stod i røg og damp. Det var den provisoriske. Han slog derefter den rigtige.

Længste drive stod Lars for. 20 cm inde på fairway.
Tættest hul: Ervin. Som sædvanlig - rammer man green vinder man det ekstra point. Ingen andre var på. Lige idag, var slaget fra Ervin faktisk ganske godt. Ca. 2 meter fra pind. Sikker par.

Scores var rigtige gode idag, med 5 mand i 31 point eller bedre.

Redaktøren 35, Lars 34, Palle 33.
Det bør med, at Lars spillede en rigtig flot runde med gode jernslag, men blev snydt på et par hulkanter. Omvendt med redaktøren, som kan takke "den brandvarme putter" for de 35 point. 28 puts blev det til inklusive 2 x 3 put på for 9.

Da vi nu har afviklet 11 runder, nærmer tiden sig hvor fratrækkere kommer i spil. Allerede i næste spillerunde, kan Lars begynde at bruge fratrækkere. Han har nu spillet 10 x 18 huller og har dermed opfyldt kriteriet for at forblive medlem.

Generelt har der været meget større fremmøde i denne vinterturnering end i de foregående år. Helt kanon.

Der ryddes op i kommentarer på doodle, så nye kan overskues.

Håber at 9-jernet er kommet godt og HEL hjem fra skitur, uden nogen brækkede lemmer. Går ud fra han er mere end klar næste søndag.    

Hermed godt nytår fra redaktionen.