8. runde i vinterturnering 2015/16.

Svendborg banerne er stadig lukket. Vand, vand og vand.

Fåborg var alternativet idag og den står bare fantastisk for årstiden. Gode og jævne greens. Kun et par huller er der lidt smat på, ellers er den forholdsvis tør.

Vejrudsigterne ugen igennem svinger fra time til time. Dem kan man godt glemme alt om og bare møde op og se hvad dagen bringer.

Idag overskyet, en enkelt byge på 2 minutters varighed, krydret med en frisk vind. Forløberen for "GORM" som huserer lige i dette øjeblik.

Vi startede idag en time tidligere, da Lars Jensen - Danmark, skulle optræde på Valdemars Slot senere på dagen. Som tak var Lars vært for en omgang efter runden. Tak for det.

7 mand til start. Noget er det første vi ser da vi skal til at slå et par "øvebolde".
Ny greenkeeper i Fåborg med opsamlervogn:


Han har bare en evne til at komme i centrum.

Lars tog nærmest hul. (hul 13).
Det lange par 3 hul, (hul 5) kunne ingen ramme.

Det var meget blandede bolsjer idag. Point blev godt og grundig fordelt. Tror aldrig dagsresultat med samlede Tee-Club point har været så tæt.

Palle blev samlet dagsvinder uden at vinde hverken for 9 eller bag 9, men fordi han var mest konstant.
Jimmi var godt på vej til en "rigtig" god for 9, men så forsvandt der en bold som vi aldrig så igen. En 10´ som trak det noget ned. Web gjorde følgeskab på det hul, her var en bold også væk og så lige et 4 put for 2 cifret antal slag. "Lortehul".
Men selvom Jimmi måtte sluge en 10´er, vandt han alligevel for 9.Manden i centrum øh - midt mellem træerne præsterede 2 birdies. Den første på hul 1, men så måtte han hellere holde igen og stregede derfor de 2 næste huller. Den 2. birdie var på banens letteste hul. Hul 13 par 3. Startede med at slå hammerskævt og pev derefter. Nogen mente tudekiks var sagen. Nok om det, så holede han da bare chippet for en birdie.

På hul 6 landede både Per og Palle i forreste greenbunker. De rev begge 2 og lagde boldene tilrette. Undertegnede og Jimmi så hvor deres bolde landede. Men ak, ingen af dem ville kendes ved de placeringer da der skulle puttes. Det var omvendt. Så var det, Per fik et lyst øjeblik. Har vi spillet forkerte bolde? Jo sådan var det. En 6´er pr. mand.

Palle som ellers generelt, var stabilt spillende koksede pludselig på 16. Drivet var ikke godt og driveren blev hamret ned i jorden. Han ramte Tee´en klokkerent. Tæt på at der skulle gravemaskine til for at få den op igen. Han gentog succesen på hul 17. Dog uden at ramme tee´en igen.

Nu var det slagspil fra blå, men top 3 i stableford kan da lige nævnes:
Web - 32, Palle 30 og Jimmi 29.

Jeg har modtaget mail fra Palle i Gudme Golf. Banen er åben, fine greens skriver han. x antal kroner hverdage og 90 kr. søndage. Har takket fordi han "tænker" på os.

Vi (6 mand) der var tilbage i Fåborg, enedes om at hvis Svendborg ikke er åben, spiller vi Fåborg igen næste søndag. Banen står jo kanon. Følg med på Doodle. Når der bookes i Svendborg kan jeg som admin sætte alle 8 mand på. Når det er fremmede baner er der en mere som skal booke.
 
Ses næste søndag. Stableford fra hvid.

Forbehold for tyrk og slavefejl.

/web