26. og sidste runde i vinterturnering 2014/15.

7 mand til start. Desværre var Jimmi forhindret på grund af familie fødselsdag. Han dukkede heldigvis op senere til vores afslutning.

Vejret var ikke mere end hæderligt. Lidt snuskregn hist og pist. 6-8 grader.

Dagens runde gav ingen ændringer til de 4 første på den gennemgående liste. MEN 9-jernet som havde en rigtig god dag overhalede Ervin og nappede Per og dermed 4 pladsen, lige i rumpen. 1 point skilte de 2 i slutstillingen. Palle fik også halet lidt ind således at også kun 1 point skilte mellem ham og Jimmi.

Kampen om 2-3. pladsen forblev status quo. Men uanset hvor på listen man lå inden start, havde alle fuldstændig styr på hvad der skulle til af point og ikke i forhold til de nærmeste. Alle placeringer VAR vigtige og sådan skal det også være.

Dagens bedste var web med 39 point og bruttoscore 81, efterfulgt af 9-jernet med 38 og Lars med 30.

Længste drive hul 3. Web.
Nærmest hul 13. Web.
Her hører det lige med at web var åbenbart inde i en lukket osteklokke. Havde glemt alt om hul 13 og troede det var hul 15 som var nærmest hul. Det var først efter ankomst hos Per at det blev bemærket.
En enkelt birdie blev det til af web på hul 2.

Spektakulære slag var der mig bekendt ingen af, men til gengæld et styrt/røvtur af Lars på hul 13. Han er nu ikke den eneste der har prøvet det.

Efter runden havde Britt og Per inviteret til afslutning på vores vinterturnering. Menuen var sild, ost, kaffe og kage, samt de drikkevarer som hører til det.
Super tak til Britt og Per for en rigtig hyggelig eftermiddag med masser af grin og medfølgende tårer. Af en eller anden grund, kan der ikke refereres direkte til det, men Starbucks coffee, er indvolveret.

Vi fik afviklet den traditionelle præmie ceremoni for den gennemgående turnering, som har været helt fantastisk set fra den vejrmæssige side. Kun en runde er afviklet indendørs i form af simgolf i Odense. Fremmødet hele vinteren igennem ligeledes. Ingen af KIK´erne i SGK kan vist fremvise en møde % på 75. Idag så vi at der var 2 fra "Kyllingerne" som spillede. De er 15 mand! Så tommel up til hele gruppen.

Igen i år havde Per en ekstra præmie. Sidste år leverede han en bronze bold til 3. pladsen. I år var det "Den gyldne golfbold", som web fik for 1. pladsen. Så der er vist en tilbage. Planen er vist at de skal være en vandrepræmie. Per kommer nok med en form. Men et fint "initiv".

9-jernet holdt lidt tale om dette og hint, men mest om diverse Sct. Andrews regler som der er mange divergerende meninger om. Men hans konklusion er vist at de alle er rettet mod ham og bliver brugt imod ham. Det er nu også lidt synd.....
Han takkede Per og Britt for husly, samt web for jobbet med diverse. Det er modtaget ;-)
9-jernet er jo ligeledes damernes ven, (generelt beundrer han dem alle) og havde naturligvis sørget for en lille værtinde gave til Britt.

Vi kom lidt rundt omkring vores regler og ikke alle er uddelt begejstret for dele af dem.
Lad os få nogle forslag til diverse justeringer, gerne snart. Vi smider dem på siden "Forslag" og så har vi lidt tid til at tygge på dem, inden generalforsamlingen i efteråret. Der er heldigvis længe til. Nu skal den stå på sommergolf med tril og rul....

Ryder Cup. Dato ligger fast: Lørdag den 29. august.
Formatet ligner kaos, men der kommer vel styr på det. OG VI SKAL HAVE REVANCHE.

Der blev lige snuppet foto af de tilstedeværende:

 
Palle, 9-jern, Per

 
Lars, Jimmi, Ervin

 
9-jern, web

Ses i SGK.....

/web