15. runde i vinterturnering 2016/17

5 mand mødt op til dagens runde.. som var stableford fra rød tee.

Palle, Flemming, Jimmi, Ervin og Lars

Der var ikke det store fremmøde i klubben i dag, så vi tillod os at slå ud i en 5-bold.

Vejret kort; 1- 2 + gr. dog isslag i nat, og derfor hårde greens, let vind og disset. Solen så vi ikke i dag. Faktisk så kunne vi på hul 17, ikke se flaget på green, fra tee, 84 meter!!

Flemming startede ikke så godt på hul et, og sagde så; jamen så må jeg jo chippe 4.-slaget, som sagt så gjort ; 1. point.

På samme start-hul brugte Ervin 4 slag i bunkeren, og nåede derfor ikke green, ikke desto mindre vandt Hr. Hansen dog for-9 !!

Der blev spillet rimeligt golf i dagens runde, betingelserne taget i betragtning, samt ikke mange streger man har fra rød, var der bred enighed om.Længste drive  hul 6, Flemming  med den orange bold, zoom ind og ca 50 cm fra bunkeren Lars. Der blev diskuteret lidt om det var semiruf, men dømt God og dermed længst.

Der blev præsteret 3 biedies i dag; JImmi på hul 12, Lars på hul 14 og 18

Tre bedste scores var: Lars 33  - Flemming 30, og Jimmi 29.

Ervin og Jimmi stod for leverancen af de kolde øl, nydt efter runden, på nær Flemming,
der til stadig plejer sine nyre 😊

Faaborg er vedtaget til afvikling af næste runde, der orienteres på alle medier.

ref. Lars Jensen - Danmark


Mini rapport fra det spanske:
Korte bukser og ok vejr. Lejlighed ok. Internet noget bras. Golfbane beregnet for dem som kan slå snorlige. Greens lidt for fantastiske. Hastigheden er vel 20 og derover. Point i første runde: 42 - men det var tilsammen. 21 pr. næse. Lidt Micky Mouse er der også i det. Men vi lærer det vel.

En kommentar til referat. Ud fra det billede Lars har medsendt ved hul 6 og længste drive til 9 jernet. Jeg har aldrig observeret andet end fairway på det sted.


Ses
.

/web