13. runde i vinterturnering 2017/18

Bane: Faaborg Golfklub - spilleform: Stableford fra hvid.

Spillested: Faaborg
Spilleform: Stableford fra hvid.

6 Tee-clubbere og 2 gæster (Carsten og Per B.) var fremmødt til årets sidste runde golf.
Vejret var fantastisk. 3-6 grader, næsten ingen vind og da solen brød igennem blev det faktisk smålunt.

For undertegnede startede det lidt skidt hjemmefra. Kom lidt sent afsted, men trafikken var fin, så der blev hentet lidt af det forsinkede - lige ind til et par km fra Vester Åby. Så kom der en traktor (Volvo Stationscar) i vejen og trafikken gik fuldstændig i stå, den var umulig at komme udenom. Det endte med at den skulle til samme bestemmelses sted og det var Faaborg Golfklub. Heldigvis nåede vi tee-stedet i tide......

Bold 1: Ervin, Carsten, Jimmi og web.
Bold 2: 9-jernet, Per B. Ole og Lars Jensen - Danmark

Markeringer på dagens runde var ganske få i forhold til hvad vi plejer at lave. Det må være det skrammel af tee-sted, der var valgt til dagens runde. Men så er der heller ikke flere der hedder "hvid tee" i årets vinterturnering.

Jimmi og web i bold 1, delte 8 tallerne imellem sig. Jimmi havde chip i og birdie på hul 6. 4 meter uden for green. Samme smukke slag lavede Jimmi igen på hul 12. Lå udenfor i 6 og chip i, til en 7-2. Ikke så tosset med en dobbeltstreg, når man også har en bold OOB.

Så blev der hvisket lidt om nogle damer og damer der var tæt på. Da jeg er tunghør, måtte jeg lige spørge et par gange mere og så kom det. HUL 14 for helvede, råbte Lars Jensen - Danmark. Damen der var tæt på, var egentlig dokumenteret med et foto, (er der nu) men det er aldrig nået frem. (update:) Det var Bihl som havnede på rød tee hul 11, men passerede lige nøjagtig de røde klodser. Godt at kende sine længder.
Dagens Top 3. Web 35, Jimmi 30 og Ole 29.

I dag var der yderligere 3 som passerede kravet om 20 stk. tællende 9 huls runder og dermed ialt 4 mand som også er Tee-Club medlem i 2018/19.

Faaborg er valgt til spillested igen den 7. januar og spilleform er slagspil fra gul.
Meld gerne ind i god tid, så vi får de tider vi gerne vil have. Jeg har booket ene mand kl. 10.00, den 7. januar.
Har lige lavet tjek på K81 medlemmer i 2018. Foreløbig er Jimmi og undertegnede de eneste på listen.

Godt nytår..................

Forbehold for tyrk og slavefejl.

/web