13. Runde i vinterturnering 2014/15.

Puha, der var lidt mere arbejde i opdateringen af siderne, på denne ellers så skønne sidste søndag i 2014.

Snupper lige en note med det samme. Tag lige og tjek dagens totale scorekort, som der er linket til på forsiden. Der er hamrende mange tal som er tastet ind manuelt og det skulle være "mærkeligt" om ikke der er en smutter eller 2. 

Vejret som skrevet, super fint, med sol og svage vindforhold. -2 til 0 grader. Men føltes ikke koldt. Desværre var greens dybfrosne. Det var et minus for de fleste, men enkelte havde en ganske god fidus. Lad den lande kort af green og derefter trille ind. 

Venner.... Dagen er historisk.
Nu skal den side op og stå inden længe.

Ervin -
dagens bedste makker lavede den første eagle i Tee-Clubs historie på hul 12 (hul 3 9 huls). Den rigtige kølle, lidt til venstre for greenbunker, lande kort af green, et lille kvikt opspring og trille ind på green. Inden eagleput, puttede makkeren for birdie og tog en sikker par. Så var presset væk og bum-bum lige midt i koppen, vild jubel og historieskrivning.

Vi havde et afbud fra Jimmi, som var sygdomsramt. Vi prøvede at kontakte et par dem vi før har haft med som gæster, men det var negativt. Per overtalte Britt til at være med. Tusind tak for det Britt.

På samme hul som  Ervin sænkede sit eagleput, måtte Britt lige stramme sig an. Per havde slået for kort og OOB. Britt lagde sit 2 slag op til ca. 3,5 m fra kæppen og igen bum-bum lige mit i koppen til en birdie. Så kunne Per tørre panden.

Et par var aldeles suveræne idag. Det skyldes 2 ting. Ervin var aldeles outstanding på en del huller. Birdie på 2, 15, 16 og så eagle på hul 12. Når så makkeren spiller nogenlunde til handicap på de huller hvor Ervin faldt ud, ja så kunne det ikke gå helt galt. Det passede bare sammen for dem i dagens partnerspil. Netto 59 og brutto 69.
Næstbedste score var Ole og Flemming med 65 netto og 75 brutto.

Nærmest hul 8, tog Lars sig af. Vist den eneste som var på pladen.
Længste drive hul 18. Den har Ole efterhånden nærmest patent på.

Vi er nu så langt henne i turneringen at fratrækkere er igangsat. Undertegnede har fået sat 2 krydser idag og har samtidig opfyldt kravet om minimum 180 huller. Så vi ses til sommer. Flere andre er tæt på.

Efter runden en god tår øl, ved ikke helt, hvem som var giver, men Lars samlede sammen så mon ikke det var ham?

Evaluering: 4ball kan spilles på flere måder. 4ball-hulspil, 4ball-slagspil og 4ball-stableford.
Når klubben afvikler sin årlige 4ball turnering er det på første runde, som det er foregået i dagens spil. 4ball-slagspil. Derefter tages de 8 bedste hold og spiller 4ball-hulspil efter cupsystem. 8-4-2-vinder.

I min naivitet, troede jeg alle havde styr på det. Desværre ikke. Må så herefter indrømme, at det havde jeg vist heller ikke første gang. Det var forøvrigt den gode hr. Horne som fik slæbt mig med ind som makker, for mange år siden.

Fremover når vi skal spille noget vi IKKE plejer, holder vi et 10 minutters skippermøde inden start, med whiteboard og kugleramme. Så burde det ikke kunne gå galt.

Bortset fra det, tror jeg vi ved fælles hjælp er nået frem til et retvisende resultat for dagens runde.

/web