2. runde af "Klub 81 Tour" afviklet i Nyborg.

Fuldt fremmøde af alle tilmeldte. Fortræffeligt.

Vejret helt i top. 22-23 grader, sol, krydret med en lidt drilsk vind visse steder.

Vi havde inviteret 2 gæster til at være med. Flemming og Marianne fra Ringe.
Det gav så som noget nyt, mulighed for en 3 bold for damerne.

Marianne, Britt og Karin havde efter forlydender en hyggelig og rar runde. Scoren ville de dog helst holde for sig selv. Håber at damebolden kan gentages på de næste runder.

Tee-Club:

9. jernet spillede sin bedste runde til dato og delte røvfuld ud til alle. 40 point og mon ikke lige han skylder noget med hcp-øl. Det havde været en fryd at se 9. jernet spille, forlød det fra medspillerne.

Ervin var ligeledes forrygende spillende, ihvertfald på de første 9 huller. 22 point, men desværre var det op af bakke på bag 9 og slutsummen blev på 34. Han trøstede sig så lidt med at det var med 1 point mere end webmaster, som snuppede formiddagsrunden i mandagsherrer med tilsvarende point. Kom ikke og sige vi er blevet gamle til at gå 2 x 18 huller på en dag.

Banen var generelt i den gode ende. Greens lidt langsommere end vores i Svendborg, men til gengæld er det muligt at finde bolden i rough, uden at man dog slipper for straf. I Svendborg er bold i rough, næsten lig med tabt bold. Det er hamrende ærgerligt.

Næste runde i Fåborg er stadig lidt tricky på grund af banelukninger. Har været i kontakt med Fåborg flere gange i den forløbne uge. Jeg er lovet et endeligt svar mandag. Umiddelbart ser det ud som om vi kan afvikle som planlagt.

Der udsendes mail, når der er nyt derfra.

Resultater er online.

Hygge
/Webmaster