6. runde i vinterturnering 2016/17.

7 mand fremmødt i fantastisk vejr. Dog let rimfrost fra starten, men det tøede hurtigt op. Sol fra en skyfri og super blå himmel. Let vind. Skønt november vejr.

Spektakulære slag, episoder var der vist ingen af, udover følgende:

Per birdie på hul 6 - put på 8 meter. Blev faktisk skridtet af fordi en anden lå 1,2 meter kortere. Per fik birdien, den anden noteret som par og nærmest hul.

Samme hul 6. Ole holer sit bunkerslag ligeledes til birdie og flueben for sandsaves

Hul 7 og 16. Undertegnede holer ca. 1,5 meter put for birdie på begge.

Idag var spillet generelt på det jævne. En enkelt spillede dog i en anden "LIGA" og kom rundt i 77 brutto og 40 point. Det koster så lidt på handicappet, men det var fedt med en runde hvor der blev spillet tæt på mange pinde. Det var IKKE driverens fortjeneste skulle jeg hilse og sige.
Nr. 2 på runden blev Ervin med samlet 32 point og nr. 3 9-jernet med 29 point og ikke 30 som der står på scorekortet.

9-jernet skriver, skriver og skriver på doodle: "Jeg har altså tilmeldt mig et AOF hold i at føre scorekort."
Ja det er meget godt. Hvad med et læse kursus? Måske et par nye briller?

Troede at problemet var løst, efter at en mand i hver bold skrev "alle" scores ned som en ekstra kontrol foranstaltning. Vi er jo "gamle nisser" - 9-jern.
Skutte for sjov der bliver bedt om at få scorekort med hjem så de kan granskes lidt i kanten, for det er nødvendigt.... Hvergang er der et eller andet galt.

9-jern har 17,0 i hcp. 16,4 til 17,2 giver 16 sph fra tee 54. 9-jernet har spillet med 17 slag. Der er fratrukket 1 point på hul 6. Fra 4-2 til 4-1. Det gør at Lars og 9-jern bytter placering på for 9 i forhold til det vi noterede til efterslukningen. Skamme-skamme-skamme.
Synes altid 9-jernet kommer galt afsted på den ene eller anden måde

Per var ikke helt på toppen idag og han vidste hvorfor. Noget om et morgen ritual der missede idag. Ak ja, mange sportsfolk kan være lidt overtroiske når noget ikke lige er som det plejer. Gnæk, gnæk, gnæk.

Vi diskuterede lidt spille tidspunkt. Flertallet var på grund af årstiden og rimfrosten mest varm på at skyde den 1 time. Men ikke alle og som 9-jernet "råber" om på doodle, så er tidspunktet vedtaget på general forsamlingen og man må leve med det som det er. Så det er fortsat kl. 09 der er spilletidspunkt.

For satan sku og helvede. Var lige inde og justere handicap for undertegnede. Så opdager jeg at både Palle og Ervin har ændret handicap. For Palle er det kun i for idag der er sket ændring i sph. Men for Ervin er det muligvis 3 spillerunder der skal rettes. Så der kommer mange justeringer. Det rettes ind i næste weekend. Orker ikke at rode mere i det nu.

HUSK AT RETTE SCOREKORT TIL EFTER VINTERREGULERING!!!!!

Tjek venligst jeres egne scores på resultatsiden. Der sker også nogen gange simple fejl her.

Ses
.

/web