Tee-Club Tour 2015.

Traditionen tro mødtes vi hos Kjær Ford kl. 07:30, med hurtig læsning af grej og diverse. 9-jern, Lars og Jimmi lagde biler til. Der var planlagt pitstop på den anden side af grænsen. Kun 1 nåede at få drejet af, men de fik klaret provianteringen.Vel ankommet fik vi en forfriskning og lidt spiseligt. Udleveret nøgler til værelser og vi var klar til dagens første runde efter en god gang opvarmning på driving range. Meget fine forhold angående trænings faciliteter. Området og vejret var pragtfuld, det kunne kun blive en fantastisk tur.

Men ikke alt var som vi havde håbet. Fairways og greens var slet ikke i nærheden af den standard vi forventede. Greens mindede lidt om en sandkasse på North Course. Fairways var noget tynde og bolden lå ofte på bar jord.

Vi enedes efterfølgende om at spille med oplæg. Scoren bar lidt præg af de lidt uberegnelige greens. Men scores  var da hæderlige. Vi nød det pragtfulde vejr, som vi var blevet velsignet med.

Efter runden, en god kop øl, et par timers sludder inden vi gik til aftensmaden kl. 20.00.Efter maden kom der der lidt gin/tonic på bordet. Umiddelbart ser det ikke ud som Lars og 9-jernet bryder sig om det, men billedet bedrager vist lidt.Efter nogle timers sludder og en god sund latter, som ind imellem blev til lidt tårer gik vi til ro.
Det forlyder at alle fik en god nats søvn uden at blive vækket synderligt af nogen snorken.

Dag 2. Den stod på slagspil - North Course og Texas scramble på South Course.

På dag 1, havde den ellers humør fyldte Lars brokket sig en del over at slagene ikke lige sad i skabet. Men det fik han rettet op på i dagens slagspil. Suveræn vinder af dagen, med den laveste brutto og nettoscore. Samlet lå Lars på 1 pladsen tæt forfulgt af Ole og undertegnede.

Efter den runde havde vi kun kort tid til at tanke lidt op på depoterne, inden dagens vigtigste begivenhed Texas Scramble efter de rigtige regler. Det skulle foregå på den noget kortere bane South Course, som hovedsagligt bestod af en pokkers masse lange Par 3 huller.
Per havde på forhånd lavet holdene og undlod bestemt ikke at fortælle at hans hold var storfavoritter til at få håneretten resten af dagen. De havde et lidt lavere samlet hcp. Men nemesis...

Hold 2 var dermed rigtig sat op og kom inden i scoren -3. 5 slag bedre end favoritterne. Favoritterne tog rigtig ufine metoder i brug, for bogstaveligt talt at kaste grus i maskineriet. På hul 18 flyttede de "kæppen" til bunkeren. Det kunne ikke ses fra tee-stedet. Men der var en mistanke. Da undertegnede gik mod green dukkede Lars op bag et træ og fik "kæppen" sat på plads. Han fik kolde fødder. EN RIGTIG GOD JOKE, hr. Lars Christian Jensen - Danmark. Mere af det ;-)Generelt var greens og fairway af en noget bedre standard end den var North Course.

Resten af dagen stod på festmiddag og efterfølgende general forsamling. (særskilt referat) inklusive igen en masse god snak og latter.

Apropos latter: Mr. Olsen synes at vi skulle have kaffe og en småkage efter middagen. Personalet er fra Polen, så når dansk/tysk/polsk bliver blandet sker der ting og sager.
Småkagen voksede og blev til en kæmpekage ned et 1/4 kilo flødeskum. Det så sådan ud:Da den blev serveret faldt var det atter svært at holde "grine" tårerne tilbage:
Sidste dagen. Stableford på South Course. Her var det Jimmi som brillerede og lavede 22 point på for 9 og så gik der lidt "Hans-Jørgen" i det. Han kom ind i scoren 36 point.

I top 3 var det tæt inden dagens runde. Havde der været en livescore tavle kunne det have været en spændende affære at følge. Efterfølgende kunne vi se at stillingen havde skiftet adskillige gange undervejs og afgørelse faldt på sidste hul. Ole måtte strege hullet. Lars måtte snuppe en 5-1 og undertegnede slog ind til 1,5 meter fra kæppen og fik en birdie til 2-4 og dermed 35 point.

Per, Jimmi, Flemming og Lars havde været så venlige at være sponsor for en del præmier.
Per, Jimmi og Flemmings præmier blev fordelt over hele linjen. Lars´s præmier blev brugt som nogle ekstra præmier.

Ervin havde længste drive idag og da Ervin er en meget habil håndværker var det på sin plads at han fik den ene præmie som blandt andet bestod af et kvalitets bitssæt. Den blev vel modtaget.

Det andet sæt skulle Flemming have som en slags trøstpræmie. Det ene år efter det andet er han blevet værelses kammerat med en der "snorker". Første nat gik det vist nogenlunde, men anden nat gik det helt galt. Søndag morgen lå Flemming i et hjørne som de tidligere år. Han havde ikke sovet på grund af snorken...

Da Flemmings kone Marianne har lidt svært ved at få sit køkken færdig kunne Flemming måske hjælpe. Nu er han udstyret med tommestok, bitssæt, kasket og T-shirt. Han er klar til at hjælpe. Mon han ved hvad et bitssæt er til ?

    

Efter præmieoverrækkelsen pakkede vi det sidste og drog glade hjem efter en dejlig tur. Der blev provianteret lidt ved grænsen på hjemturen.

Jeg har modtaget foto´s fra Ole, Lars og Per. Modtager gerne flere, så der kan laves et samlet album med dem alle. Håber flere kan bidrage.

Jeg glæder mig allerede til næste års tur.

Hygge/Fooooore
webmaster.

ps. Det er gået lidt stærkt, så tager forbehold for slavefejl og slagfejl......