Tee-Club tour til Ærø. 26.august 2017.

Denne dag skulle den have stået på Ryder Cup. Desværre turde Svingers ikke stille op, så den Ryder Cup er død og begravet.

Repræsentanter fra CJC (Jimmi) og Advokat Schmidt lagde hovederne i blød. Det kom der et helt igennem fantastisk arrangement ud af. Meget bedre end Ryder Cup. At de samtidig havde allieret sig med ham der foroven gjorde turen aldeles perferfekt.

19-22 grader og næsten vindstille. Kunne ikke være bedre, når banen lå på vandkanten.

Mødetid kl. 08.00 ved Kammerateriet for ombord stigning på Caroline af Svendborg, med destination Marstal. Vest om Taasinge derop. Vi fik set marsvin, dykænder og "krikænder" samt en masse sejlende både, som ligeledes nød en af de få sommerdage i 2017.

Fustagen var fyldt stod der i indbydelsen, men der var ikke meget gang i den på udturen, men enkelte små skarpe blev det til, som blev indtaget sammen med morgenmaden.

Vel ankommet til Marstal blev den ventende bus læsset og vi blev hurtigt fragtet ud til spidsen af Skjoldnæs, hvor banen ventede. De ikke golfspillende fruer, fik en hyggelig dag i Marstal.

Holdene blev inddelt i 3 x 3 bold, med 2 herrer og 1 dame i hver bold.

Desværre havde Ervin haft hånden oppe af lommen lige inden vores Ærø tur og leget med afretter. Det kunne et par fingre ikke lide. Ervin og Palle slog sig så sammen, således at Ervin var caddy for Palle. Da Ervin normalt er en fantastisk "putter", skulle han også putte for Palle. Desværre var putteren meget kold. Mange hulkanter blev det til. Var det 3 fyresedler han modtog i løbet af runden som "putter"?
Ligeledes oplevede Ervin at blive fyret som caddy. Var det retningen på et slag som Ervin dirigerede? Det som Ervin troede var en "pind" viste sig at være en "kost" ude i vandet?
Eller var det bare en "historie"?.

Undertegnede havde ikke spillet banen før, og de indtryk jeg havde på forhånd fra andre, var at det var en svær bane, med mange diger. Den føltes ikke spor svær, men det skyldes nok at den blev spillet i stille vejr. En "links" bane skal jo spilles i en halv pelikan. Men heldigvis slap vi for det.

Nogen var bedre end andre. Sådan plejer det jo at være. Inge spillede overdådigt og forbedrede sit hcp. 37 point og suveræn vinder. Per og Flemming havnede som nr. 2 og 3 med 34 point. Per oven i købet med 3 streger på kortet.

Det lykkedes 3 mand at lave "en dame". Skal undlade at nævne de formastelige, men øllet kom på bordet under hjemturen.

Ærø er kendt for tyk rough, og vi havde mange ekstra bolde med, men det var kun ganske få som blev mistet. Skal det lige nævnes at undertegnede var eneste som kom rundt med samme bold. Kunne dog ikke ses på kortet ;-(.

Vi samledes ved sidste hul og "Klappede" sidste bolden ind på green. 9-jernet lettede ærbødigst med den grønne hjelm. Inge kvitterede med en flot par "helt efter bogen" 3 slag og 2 put på par 5 hullet. Tommel up. 9-jernet og Per brillerede med en bogey. Jimmi havde sørget for øl, mens scorekort blev udfyldt, men der manglede nu noget. Kun 2 scorekort er underskrevet korrekt, så egentlig burde 7 m/k være disket.

Det skal også med, at vi i tilgift fik en flot kulisse i baggrunden. En tysk sejlklub arrangerer hvert år kapsejlads fra Tyskland til Ærøskøbing. Flere hundrede både deltog og vindretningen gjorde at de kom med spilerne oppe helt tæt på land. Et flot og spektakulært syn. Mindes lidt de gode gamle dage, da kapsejladsen havde 1. prioritet hos undertegnede.

Bussen var klar og vi blev fragtet til Marstal igen. De ikke golfspillede fruer sad oppe i "flybridgen" og ventede på os.

På hjemturen skulle vi passere Taasinge øst om. Samlet har det været ØHAVET rundt.
Fustagen var fyldt som der blev skrevet i indbydelsen. Ja, ja men nu blev der sku gang i den. Heldigvis havde Caroline flere på lager og en udskiftning måtte til. Som fotos dokumenterer, var det ikke små kander øl der blev indtaget.

Under hjemturen foretog Per og 9-jernet præmieuddelingen for top 3. Ligeledes var der præmie for bedste caddy. På trods af fyresedler undervejs, blev Ervin kåret som ubetinget bedste caddy. Herefter satte vi os til bords og indtog en superfin middag i form af skipperlabskovs.

Ankomst i Svendborg kl. ca. 20:30. De gamle tog herefter hjem og resten fortsatte på kammerateriet, hvor der blev lyttet til en John Mogensen kopi. Det var lidt højt og for en gangs skyld, havde undertegnede ingen problemer med at høre "Dybbøl møller maler..."
Nogen var til øl, andre til GT. Pudsigt nok løb vi på et par "svingers" folk dernede.
De sidste tog hjem inden midnat, men på de tilbagemeldinger der er kommet, er ikke alle lige friske her dagen derpå.

En helt igennem fantastisk dag, i et godt sammentømret selskab, krydret med det spil som vi alle hader og elsker. 1000 tak for arrangementet til Jimmi og Flemming. I har gjort det til ug med kryds og slange.

Der er en "lille" regning. Greenfee og busturene. Indbetal venligst 350 kr. pr. snue til Tee-Clubs konto. reg.nr. 2680 konto 4386 363 426
 

Fotos: https://goo.gl/photos/TvbZ9ypmPb74HZRS9
I burde selv kunne uploade fotos til dette album. Hvis ikke - så send dem til undertegnede via email. Så smider jeg dem på. Kunne være fedt hvis alle fotos kom på.

Ses. Web.

Forbehold for tyrk og slavefejl.