22. runde og sidste i vinterturnering 2015/16

Rimeligt vejr, overskyet, 6-8 grader og 4-6 m/s. Det lovede regnvejr omkring middag, var lidt forsinket, så  heldigvis fik vi kun vand på hul 18.

I turneringens sidste spillerunde havde vi sat boldene sammen således man mere eller mindre kunne kæmpe mand mod mand. Mr. X var ude af det spil, da han allerede var sikret 1. pladsen inden dagens runde.

I første bolden var det Ervin, Ole og Palle som lå tæt i point. Her var Palle fantastisk godt spillende blev samlet bedst placeret af de 3.

I anden bolden var der kamp imellem Jimmi og 9-jernet. De 2 byttede plads i den samlede stilling. Men tæt var det. Jimmi 0,5 point foran 9-jernet.
Ligeledes i 2 bolden mellem Per og undertegnede. Her havde Per lugtet lunten, at undertegnedes spil ikke rigtigt fungerer for tiden. Så den samlede 2. plads havde han så småt regnet med. Men nu er det golf og Per spillede lige nøjagtig så skidt eller godt som undertegnede. Så status quo her.

Dagens birdies: Mr. X hul 1 og 3. Undertegnede på hul 17.
Nærmest hul 6: Mr. X.
Nærmest 2. slag hul 16: Undertegnde.

Alle øvrige Tee-Club år, har vi haft nogle stykker som er gået ned i hcp med den regulering vi selv laver. Vi snakkede om det på runden, for det er historisk at ingen er gået ned i år. Men - men - men Mr. X gav den fuld gas i dag, for nu kunne han ikke miste nogen slag, da det var sidste runde. En formidabel runde i 75 brutto. Svarer til et handicap på mellem 7 og 8. Det forlyder at hans viv kaldte ham for Mr. X igår, da de spillede en kæreste runde. Var det 36 han lavede der?
Nuvel - helt gratis slipper han nu ikke. Til vores afslutning den 17. april spiller han i 10,8.
40 point idag. Det første point lig med 0,3 og så 3 point á 0,2. Dermed 0,9 ned i vinter hcp.
Hcp siden er opdateret.

Er der forslag om ændringer/justeringer/regler til vores general forsamling til efteråret, så send færdig tekst til undertegnede, så smider jeg det på hjemmesiden.

Tak for en fin sæson og nu glæder vi os, til lidt tril, rul og gode greens.

Gentagelse fra forrige uge og sidste uge, for dem der har lidt med hukommelsen ....
Hr. og Fru Danmark (Lars/Mr. X) har tilbudt at stå for afslutningen hjemme på Walkendorffsvej 14, efter runden den 17. april. Undertegnede booker tid til alle mand, den dag den frigives fra golfbox. Antager at Per melder spilleform ud.

Forbehold for tyrk og slavefejl.

/web