Historisk dag........... Men skutte på grund af golfspillet, men på grund af dette "HOLD".


16. runde i vinterturnering 2018/19.
Vejret: 2-3 grader. Diset og heftig regn på det meste af runden.

6 tilmeldte tee-clubbere og 3 gæster.

Spilleform: Slagspil fra gul.

Lodtrækning bolde:

Bold 1: Lars, Klaes og Bihl
Bold 2: 9-jern, Ole og Steffen
Bold 3: Jimmi, Horne og undertegnede. For 3 gang i træk var undertegnede i sidste bolden.

Heftig regn og jord der knapt er tøet, gjorde lidt vanskelig med hensyn til greens. Masser af vand på dem. Vi blev enige om hen af vejen at flytte bolden i tilsvarende afstand, hvis der kunne findes et stykke som der ikke lå vand på. Der kunne også vælges et alternativ og det var at få noteret 2 put hvis man lå på green. Det gav nogle overvejelser, det kunne jo være man kunne få den i på 1. For nogen tid siden havde Lars mange hulkanter, denne gang var det undertegnede som tog kanterne. 6-7 put inden for 1 - 1,5 m gik ikke i. Sikke en runde det havde været hvis putteren havde siddet som Per Horne´s. Han hoolede stort set alt. Sidst på runden fik vi forklaringen. Han havde lånt Ervin´s putter som ligeledes smed alt i sidste gang vi var på Langeland. Den kan Ervin vist tjene en mindre formue på.

Dagens værste green (hul 18) med hensyn til vand tog Lars et foto af:


Så vidt vides - kun en enkelt birdie som kom allerede på hul 1, af undertegnede. Næsten givet.

Vores gæst Klaes kom fornuftig rundt i laveste score. 80 brutto og 32 point. Det må siges at være særdeles fint under disse forhold.

Vi har "længste drive" dem snupper Bihl de fleste af nu, så nu skal vi bare have ham til smide nogle af alle de dobbeltstreger. Han påstår nok at der er 37 grader i vejen for det.

Idag fik vi helt sikkert længste "driver" kast. På grund vådt skaft/våde fingre og ingen hansker, præsterede undertegnede et driver kast på 60-70 m. Bolden blev lidt hooket, men ok længde. Kaste retning på driver, var også et lettere hook/draw.


De næste 6 uger, gør jeg ingenting vedr. booking af tider i golfbox.
Eftermiddagen/aftenen har været lettere hektisk. 10 ekstra til spisning og håndbold. Så fejl kan nemt indsnige sig. Kig jeres egne scores/noteringer igennem for eventuelle mangler.

Som nævnt i Faaborg, skal vi finde ud af om Spanien tur hvert andet år skal fortsætte. Lars og Inge planlægger 4 uger dernede og skal det passe med dem skal det hedde uge 10. Karin og jeg planlægger 6 uger og uge 10 kan også passe ind i vores program. Så det må blive udgangspunkt.
Så den doodle som kommer op, lyder på følgende spørgsmål: Spanien tur 2020 uge 10 (mandag 3 marts er valgt som afstemningsboks. Så må vi se om der er nok og om det kan koordineres, så vi alle havner samme sted i Uge 10.

Nu vil jeg begynde at pakke badeshorts, polo´er med videre og så kan I hygge jer med sne og frost uden undertegnede. Kan se på stillingen at det er vist meget godt, skulle da nødig løbe med det IGEN ;-)

Ses.
/web.

Forbehold tyrk og slavefejl.............