9. runde i vinterturnering 2017/18

Bane: Faaborg golfklub - spilleform: Stableform fra gul.

9 mand tilmeldt. Desværre kom der en del afbud. Ervin havde vundet en halsbetændelse og meldte fra lørdag eftermiddag. Så passede det til en Texas var turneringsledelsen enige om, men ak, så indløb der afbud fra Jimmi og da vejrudsigten var af h til, meldte Ole ligeledes fra.

Heldigvis blev vejret faktisk ganske tilforladeligt. 5-6 grader, lidt sol og 2 x 2 minutters støvregn. Det blev krydret med 7-9 m/s.

I ugens løb har Faaborg været lukket i 2 dage p.g.a. vandmængder på banen. Ved selvsyn kan det konstateres at nu kniber det også for den at snuppe al det vand. Fortsætter nedbøren, er der snart kun Langeland tilbage af gode spillemuligheder. Ved ikke med Midtfyn.

Lodtrækning:
Bold 1: Lars, 9-jern og web.
Bold 2: Bihl, Horne og Kjøbenhavneren.

I bold 1 havde Lars og undertegnede en tæt kamp. Lars 2 point foran efter 8. Hul 9 - Lars en dobbelt bogey og undertegnede par. Dermed 17-17.
På bag 9. Hul 17 - Lars 15 og undertegnede 16. Lars bogey og undertegnede par.
Lars havde iøvrigt en brandvarm putter. En hel del 3-4 m puts rullede han pænt i. Putteren fik også et par kys på vejen..........

2 birdies på runden og på samme hul.
Hul 13 i bold 1. Undertegnede et stjerne jernslag. Op i himlen og lige på pinden. En anelse backspin, så den ligger knap 80 cm efter pinden, nedslagsmærke et par cm længere fra. Birdie. Den gode mand Kjøbenhavneren i bold 2, tog driveren, landede lidt udenfor og trillede nok så pænt op til pinden - 8 cm kortere. SATANS...........Øv...... Kjøbenhavneren ligeledes birdie.

Idag mistede vi et par bolde, men de var nu også slået ud i noget værre-værre noget. Vist ingen mistede på fairways og semi.

3 mand spillede til handicap. Undertegnede 36, Lars og Bihl med 34 point. Resten knap så mange.

Kjøbenhavneren forsøger at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling i forlængelsen af julefrokosten, med 1 punkt på dagsorden. Udlevering af 9-jernets sponserede Tee-Club tøj.
Vi har intet vedtaget i vedtægter om ekstraordinær generalforsamling. Så Kjøbenhavneren kan passende bruge det næste 3/4 år, på at finde en tekst som vi kan vedtage på næste ordinære general forsamling i sep/oktober måned. Ja ting tager tid..........

Et hurtigt sammenrend på 5 mand, besluttede at vi spiller vinterbanen næste søndag i Svendborg p.g.a. efterfølgende julefrokost. Hul 1-11 til 18 og herefter 9 hullers banen.
Det var sat til Lars tid - kl. 09. Men desværre er vinterbanen spærret indtil kl. 10 på golfbox. Så der er booket kl. 10 og følgende tider. Forsøger at kontakte Kenneth om vi må starte før, hvis det viser sig at der IKKE er rimfrost. Hvis der kommer ændringer på tiden, skrives det på doodle og WhatsApp.

Spilleform næste søndag var sat til slagspil. Der er byttet rundt mellem 3. december og 28. december, således vi spiller stableford fra gul den 3. december og slagspil fra gul den 28. december.

Gentager lige det jeg skrev tidligere på dagen vedr. tidsbestilling.
Hvis man ikke kommer når der er booket tid i golfbox, går man ind og sletter sig. K81 penge-puljen fordeles efter hvor meget de enkelte baner bliver spillet. Så er det jo hul i hovedet at vi har 9 mand stående i golfbox og der så kun kommer 6. HUSK DET.....

Vedr. Julefrokost:  I skal IKKE bekymre jer, der er indkøbt rigelige mængder af pølser og ligeledes cornflakes til dessert til næste søndag.

Tror det var dagens tekst.

Forbehold tyrk og slavefejl.............

Ses
.

/web