23. og sidste runde i vinterturnering 2017/18

På datoen 26. marts 2017 blev der skrevet sådan:
Hele 18 huls banen var denne gang åbnet for spil til samtlige sommergreens. Herligt - så er foråret kommet.
Dagens vejr. I starten tåget og 5-6 grader. Næsten vindstille. Op af dagen brød solen frem og derefter 10-11 grader.

Sådan ser det bestemt ikke ud i år, der er vist længe til vi kan spille 18 huls banen.

Vejr: Overskyet, vindstille og 5-6 grader. Godt golfvejr og alle måtte smide lidt af tøjet under runden. Vi var ganske enkelt klædt alt for varmt på.


8 mand tilmeldt og planen sagde 4ball, da det var sidste chance for den, men ak vi var kun 7 fremmødte, der blev ringet efter den ottende, men ingen svar. Vi gik i gang med alternativerne. Men bedst som vi var enige kom opkaldet fra sidste manden. Han havde glemt alt om sommertid. Vi udsatte og ventede.

Bold 1: Flemming/Jimmi og Ervin/Palle.
Bold 2: Per/Lars og Ole/NIels

Der var en del birdies på runden, bl.a. en 10 meters fra Per. Her efter hjemkomst finder jeg sågar en EAGLE på et scorekort. Den har ingen da fortalt om. Undrer mig. Der er også lavet skrivefejl på samme. Der står 2-3 på et par 4 hul, det burde jo have været 2-5 og dermed også 24 point på for 9 til Flemming og Jimmi. Eller lurer der en lille disk?
Scorekortet hul 2.

Påsken står for døren. Bold 2 fandt adskillige små overraskelser på teesteder, i hulkopper i form af diverse små påskeæg. Afsluttende på hul 18 som så således ud:


Takker.

Efter runden, omklædning og over til Jimmi for vores afslutningsfrokost. Tak til Maxine og Jimmi for uovertruffen værtskab med mad og våde varer.
Apropos våde varer, nogen kan aldrig få nok: DET KAN MAN KALDE EN SNAPS, DER RYKKER! Vedkommende meddelte at han kun skulle have en snaps idag - hvilken en!Vi fik afholdt præmieuddeling og fine klappræmier.
Indledningsvis inden vi overhovedet gik igang med spisningen, førte Kjøbenhavneren an i at få vores klubsang sunget. Der var ros fra ham, det bedste vi endnu har præsteret.

Efterfølgende en masse snak og diskussioner omkring efterårets tur/general forsamling, optagelses kriterier, Sct Andrews, Skotland, 10 års jubilæum i 2019 og en hel masse andet.
Det helt konkrete skrives i selvstændige artikler med kun 1 emne.

Første emne som er på: Efterårstur og generalforsamling.

Tak for denne sæson.

/web


Forbehold for tyrk og slavefejl.