Ref. fra søndagens aflyste runde.

Ref: Ukendt.

Alle tilmeldte var enige om at de store mængder sne der var kommet natten mellem fredag og lørdag desværre måtte medføre en aflysning af søndagens runde. Alle affandt sig med situationen og benyttede lejligheden til at sove længe og give konen et ekstra langvarigt drive under dynen. Men ikke for Lars Krikand og den søde Inge-hustru, der skal leve med ham. Alle sovende blev derfor upassende vækket af følgende SMS bimlende besked fra Lars midt om natten:

 

"Sneen er næsten væk på min græsplæne? Spiller vi eller ej ? Mildt vejr ingen vind +1 gr"

 

Nej Lars, ingen havde naturligt nok lyst til at spille din græsplæne klokken 04.31, så 10 timer senere blev vi hånet med følgende bimlende SMS fra en skuffet Lars:

"Hej alle. Det er jo betænkeligt at man er med i en vinterklub og så er der ingen der vil spille. Godt en er ordentligt gift, så var der da en at lege med. OMVENDT !⛳ Det var ikke til rigtig golf i dag."Lars havde tager sagen i egen hånd og havde hevet Inge ud af dynerne og slæbt Inge - den stakkels søde hustru der skal leve med ham - ud på den snedækkede kolde våde vindomsuste 18 huls bane i Svendborg. 

 

Se det er en rigtig mand og Tee-clubber.

 

Oh den der tør blive væk på søndag får sig en ordentlig mobber og skammes ud !


Forbehold for tyrk og slavefejl.

/web