17. Runde i vinterturnering 2014/15.

Ref. modtaget søndag kl. 14:50 fra LJC.

Ca. 5-7 cm sne på banerne i det Sydfynske, tvang os idag til South Carolina, US. Nærmere bestemt Harbour Town golfklub. Dog simuleret i form af en gang electrongolf i Odense. 16-18 grader og ingen vind, kaffe og fadbamser inden for rækkevidde.

Og vi har i dag endnu en, (altså ud over ND i Tunesien) der skal reguleres ned i vinter hcp. Ervin præsterede nemlig 37 point, bla. i form af en flot for 9. Tillykke.

Birdies var der 4 af i dag, en til Flemming og ikke mindre end 3 stk. til Ole. Hr. Bremer tog sig også af nærmest flaget på hul 7, mens det var Ervin der på hul 15 tog længste drive.

Ingen bolde blev væk idag, dog flere der blev "våde". Flere synes putting var lidt af en tilfældighed.

Fremsynede Tee-Clubber, mente det var tiden at vi begyndte at se frem mod vores efterårstur og rigtigt set, da Palle og fruen allerede har booket deres efterårs ferie i uge 37-39, dog således at vi i Tee-Club kan tage afsted d. 25.-27/9, og med forslag om udlandet (tæt på) var Treudelberg, nord for Hamburg en mulighed.

Forhåbentlig tørvejr næste søndag, så vi kan komme ud at mærke den friske luft og holde motionen vedlige.

Web. Forbehold for tyrk og slavefejl. Jeg har været nødt til at skrive det ind manuelt fra mobil. Kunne ikke hente min mail på pc.


/web