6. runde i vinterturnering 2013/14 afviklet i Fåborg Golfklub.

Da vores egen bane har haft lukkede sommergreens hele den forgangne uge, havde et par mand foreslået Fåborg istedet. Selvom der er nogle huller som er ren tivoli, så stod banen generelt rigtig flot for årstiden. Den var tør, fine fairways og greens uden nogen former for brune pletter. Personligt vil jeg hellere spille på sommergreens til den, fremfor vores egen 9 huls bane.

Nok om det. Vejr udsigten lød på hundekoldt vejr. Men det blev nu en aldeles fin runde. Solen gjorde nok sit til at vi kunne holde varmen. Vind havde vi en del af.

I bold 2 var Palle "SUR". Intet ville lykkes for ham. Driveren som er hans mest stabile værktøj, svigtede en hel del idag. Det påvirkede nok det øvrige spil en del. Palle er dog blevet "god" igen.....

I bold 1 forlyder det at det var en meget hyggelig runde. Mange "damer" var i spil.....
På hul 18 ramte Lars fairway på hul 9 i Tee-shot. Ole´s Tee-shot ramte fairway på hul 8 og 9-jernet ramte midt på ----- 2 meter forbi rød tee ;-) Jo boldene blev fordelt og SPREDT......

Ekstra pointene gik til bold 2. Per var eneste mand af 6 som ramte green. Det var faktisk en rigtig god birdie chance, men det blev til par.

Længste drive blev bombet 40 meter længere ud end markeringen fra bold 1. Det er vel kun redaktøren som kan skrive sådan.............

Dagens vinder ja der var røvfuld tag jer sammen drenge.............

Vi havde en enkelt episode i en bunker og jeg kan forstå at bold 1 havde en lignende episode. Jeg mener det må være fair at tage et fridrop i bunkeren, hvis bolden f.eks. er havnet i et hul (hæl fra sko) som andre har lavet og IKKE revet efter sig. Synes vi burde tage en fast beslutning om det.

For lige at vende tilbage til indledningen igen. Lars har sent en klage til formanden over de lukkede sommergreens i den forløbne uge. Om det var derfor at sommergreens er blevet åbnet idag ved ingen af os og måske har mailen gjort at greens er åbne lidt endnu. Hvis det modsatte skulle være tilfældet er jeg absolut tilhænger af at spille Nyborg/Faaborg som alternativ. I Nyborg skal der spilles fra måtter.

Jeg sender lige en sms til alle med Lars´s mobilnummer. Jeg er vist den eneste som har det.

Foooore.
/redaktøren