11. runde i vinterturnering 2018/19.

Først var der 4 tilmeldte Tee-Clubbere. For et par dage siden, meldte Ervin fra på doodle og i golfbox. Lørdag aften meldte han atter til på doodle, men vi så ham ikke. Det har nok været en fejl 40.

Vejrudsigten havde hele ugen lovet masser af vand søndag, også den opdaterede søndag morgen. Uffff. Men helt galt gik det ikke. Masser af vand på turen til Faaborg, men så stillede det af. Vi fik støvregn ind imellem, men ingen vind, så paraply kunne fint holde grejet tørt. 4-6 grader. Atter havde vi for meget tøj på.

Lidt hvid jul skal vi have, så cover foto er udskiftet til et med sne, men den grønne vinter må gerne holde 5 uger endnu. Efter det ser jeg gerne det hele dækket med sne.Bihl gik til den, med opvarmning på driving range. Fuld hammer på slagene, desværre var der ikke tilstrækkelig tilgivelse i måtterne. Et 7 jern måtte lade livet. Lige nøjagtig det 7 jern skulle han efter eget udsagn bruge 18 gange på runden.Nu var det ikke de langsomste der var samlet idag, så runden blev gennemført på 3 timer og 15 min. Pænt for en 3 bold. Sådan burde det være hver gang.

Spilleform: Slagspil fra rød.

Ingen birdies, ingen spektakulære slag udover at Jimmi, høvlede det ene lange put i efter det andet på for 9. En 7´er på par 3 hullet 6, var dyrt. Men samlet set kom Jimmi rundt i 36 stableford point. Han missede lige det sidste korte put på hul 18. Hvor ærgerligt. Det hele magede sig sådan at alle endte med 14 Tee-Club point. Delt i porten i anledning af julen.

Banen i Faaborg står fint for årstiden. De fleste greens er betydeligt bedre end på 18 huls i Svendborg, dog med enkelte undtagelser. Et par stykker har huller af svampeangreb, men spilbare.

Næste søndag er der booket i Faaborg til de 8 som er tilmeldt for nuværende. Kommer der flere, så book selv en tid i golfbox.

Klub 81:

Den 11. december sendte Emil mails angående K81 i 2019. 3-4 dage efter kunne det konstateres at 6 tee-clubbere + en af vores gæster var tilmeldt. Det var sku fornemt.
Det var ellers ikke skrevet med rødt.

Glædelig jul.

Ses.
/web.

Forbehold tyrk og slavefejl.............