7. Runde i vinterturnering 2014/15.

Møde % = 100

Kan være bedre? Fuldt fremmøde. Vejrudsigten var også lovende. Ingen regn og solen ville titte frem over middag. Hvor herre til hest. Da Lars og jeg gik i marken som håndværkere, var det ud af vagten, hvis der blev lavet "klamp". Samme vej burde dagens metrologer. Det pis regnede det meste af for9. Den lovende vind fra sydøst på 7-9 m/s holdt stik og 6-8 grader.

Dagens spil var stableford fra rød tee. Undertegnede fik totalt 33, Lars 32 og Ole 31 stableford point. Undertegnede fik faktisk skruet en rimelig bag9 sammen oven på det psykiske nedbrud fra hulspillet i fredags. 38 slag brutto, men 7 par og 2 bogeys.

Manden i centrum (Per) gjorde ligeledes opmærksom på sin tilstedeværelse med 2 birdies. Ole en enkelt birdie på hul 10. Per´s birdie på hul 11, var lidt spektakulær. Chip/flopslag hen over en bunker og i koppen.

Længste drive til Jimmi - velkommen i klubben med ekstra point. Så skal vi lige have de sidste 2 med. Nærmest hul var atter Per.

Dagens kommentar på banen kom fra 9-jernet. Han sagde nogenlunde sådan: "Jeg er stået ud af sengen på det fjerde 4 ben" Han ville vist have sagt: Jeg har fået det forkerte ben ud af sengen til morgen, men han kunne ikke huske hvordan sætningen plejer at lyde. Når vi ser underliggende billede, ligner han nu også en der kun lige har fået sengen ud af benet!!!!!. 2 mand på billede har da vist haft fingrene på en højspændingsledning.....

Ud af sengen med det fjerde ben!!!!

Ervin har tilbudt at vi kan spise julefrokost hos ham, søndag den 14. december efter at vi har spillet 9 huller på 18 huls banen.
Hullerne nævnt i rækkefølge for at 9-jernet kan finde ud af det. Vi giver ham ligeledes en seddel på rækkefølge, så burde det ikke kunne gå helt galt.
Huller den 14. december. 1-11-12-13-14-15-16-17-18.

Kreativiteten er stor hos nogen. Vi skal spille med snor..... 9-jern du får også lige en seddel på hvad det går ud på. Men 1 ekstra slag udløser 1 meter snor. Har man totalt set 18 tildelte slag på 18 huller, får man i dette tilfælde 18 meter snor at gøre godt med i stedet. Dem kan man så bruge som man har lyst.

Update søndag aften: Må hellere få med at Per har afsonet straffen for sin brøde. Tak for det. Som et kuriosum, kan det nævnes at ingen oplevede ventetider på banen idag. Eneste ventetid opstod da "bold 1" ventede på øllet efter runden. Vist noget med at en del bolde forsvandt på hul 17 og "bold 2" måtte lukke et hold bagved igennem. Men "Tee-Clubbere" er jo tålmodige folk ;-) 

Ses næste søndag til SLAGSPIL FRA BLÅ TEE.....

I forbindelse med tjek af næste søndags spil, opdagede jeg at sætternissen har været på spil i vores spilleprogram. Det rettes senere idag. Jeg skal skynde mig i køkkenet og agere KOK ;-(
En noget uvant opgave.
/web