2. runde i vinterturnering 2016/17.

Der var 6 glade golfere tilmeldt og så lige 1 mere sent lørdag aften. Dermed 7 mand til start. Næsten fuldtallige. Kun feriedrengen Lars Jensen - Danmark, var fraværende.

Lørdag var Kjøbenhavneren oppe på dubberne. Opdagede at Langesø havde lukket de første 9 huller på grund af vand. Men greenkeeperen indikerede at de blev åbnet igen i løbet af ugen, hvis vejret artede sig.

Whatsapp bimlede og bamlede og man enedes om at bytte de 2 spilledatoer. D.v.s. Blommenslyst idag og så Langesø om 14 dage.

Dermed nye hul konkurrence plan. Ingen protester, så den kørte efter planen.

Vejret. Overskyet 6-10 grader og meget lidt vind. Tørt på 17 huller og små stink på hul 18. Mens øllet blev indtaget efter runden, stod det ned i stænger. Godt timet.

Vi enedes om at indføre vinterreglerne. D.v.s. oplæg alle steder undtagen i det tykke hø. Foreløbig er bunkers i spil efter de normale regler, den tages fra gang til gang.

Kjøbenhavneren var efter sidste runde på Vestfyn, klar til at lægge køllerne på hylden, for det var sgu ikke noget at spilde tid på. Gennemsnits point Vestfyn pr. hul = 1. Av for den.
Nu er golf jo ganske forunderligt. Denne gang fordoblede han godt og vel gennemsnits scoren fra sidste gang. Nu er det faktisk ganske skægt. 37 point og dermed første mand der vinterreguleres.

Apropos. Per foreslog at vi tog reglerne til revision. Faktisk dem vi startede med i 2009.
Man reguleres efter 9 huller, da vi kører 9 hullers matcher. Men det kan vi ikke umiddelbart, grænsen er ned til 11,5. Det vil sige undertegnede slipper efter reglerne. Lidt sludder frem og tilbage. Men da vi ikke regulerer op - kun ned, bibeholder vi de regler vi har kørt med de sidste par år. Der vinterreguleres kun efter 18 hullers runde.

Ellers skete der ingen spektakulære ting på runden. "Damer" og de slag som lige sniger sig forbi rød tee er vel mere normen end noget andet. Ik - 9-jern.

Ingen birdies, men chancerne var der. Scores generelt gode. Palles 37, Per 35, Niels, Ervin og 9-jernet 34. 

Helt generelt beder jeg om at man lige tjekker resultater og hul konkurrencerne. Der er meget manuelt arbejde og så opstår der let fejl. De enkelte har nemmere ved lige at se om der er fejl på ens egen score. Så bare brok løs, så skal det blive rettet - hvis protesten tages til følge ;-)

Ses om 14 dag i Langesø.


/web