18. runde i vinterturnering 2013/14.

6 Tee-Clubber og 3 gæster til start. Ole er syg.

Faaborg var valgt til dagens runde, som var slagspil efter den svenske model.
Høj sol, 5-8 grader og temmelig meget tørring i luften i kraft af en strid vind. 7-10 m/s.

Men fantastisk er det, at der nu er spillet 211 runder. Det er eksklusive gæste runder. Vi har stadig 4 spilledage tilbage. I 2012/13 fik vi ialt 152 runder.

Da undertegnede nu har scorekortene, løber jeg dem ofte igennem og tjekker med hjemmeside for b.l.a. tildelte slag. Lars mente han havde 12,7 i hcp hvilket er lig med 14 slag. Han har 12,6 og dermed kun 13 slag. Så det ændrer en lille smule i forhold til hvad var bekendt i Faaborg.

Lars og 9-jernet kom bedst rundt i 76 netto og web i 77 netto. Bedste bruttoscore var web i 86.

Vi var delt i 3 bolde, bestående af 1 gæst og 2 tee-clubber.

Bold 2, Ervin, Flemming og Jimmi.

Referat Ervin:
Dagens hul stod 9 jernet for. Hul 8. Flemming slår ud og lander bag et træ i højre side, skal derefter slå mod venstre for at komme fremad, lander igen bag et træ, prøver nu at slå fremad rammer det foranstående træ og ryger bagud, derfra ned foran greenbunkeren, for det ikke skal være løgn slår han den direkte i hul derfra. (det kan ikke ses på scorekortet hvordan man får point.)
Web: Den skal lige have en

Bold 3, Per, Hans og web.

Per spillede rigtig godt på for9. Sikker på sine indspil, som næsten hvergang var ind og i. På bag9 begyndte han at slå boldene væk og steder hen hvor det var vanskeligt at spille fra. Så på bag9 var scoren lidt mindre god.

Hans var overalt. Langt i venstre, langt i højre og tilmed også langt ned af fairway. Vi er på den gale side af 10 bolde som vi aldrig fandt. Scoren var så derefter. Hans havde dog nogle rygproblemer idag, så måske derfor.

Web på det jævne. 43 brutto både ud og ind.

Bold 1.
Referat Lars: Det vildeste i den bold stod Palle for. Han havde 4 eller 5 put der tog kanten og IKKE gik i og for hver gang det skete, jo mere bandede sømanden.

Palle stod for begge dagens ekstra score. Nærmest hul og længste drive. Dog under voldsomme protester fra 9-jernet som mente at hans bold var længst. Han er helt sikker på at fairway også er ude mellem træerne.

9-jernet havde sørget for bagerbrød, varm chokolade og øl. Tak for det.

Vi kipper med og ønsker 9-jernet tillykke med fødselsdagen på tirsdag.

Ses næste søndag.
/web