7. runde i vinterturnering 2015/16.

Nuvel, kaotisk uge med lukning af banerne i Svendborg. Noget debat på Doodle om hvad vi gør og ikke gør, hvem kommer hvem kommer ikke.

I 11 time, nåede alle at få besked om at planen var "Langeland".

Snestorm over en del af landet, kan vi spille eller ikke. Lars/Niels var overbevist om, da vi mødtes at det var ikke golfvejr. Vi ringede rundt. Alle var på vej til Langeland. Her var ingen sne lød meldingen.

Vi er vel en "vinter klub" siger Lars.................... Så var det afgang.

6 mand mødt frem i snevejr, blæst og kulde. Faktisk ganske imponerende.

Her ved 1. Tee.


Sneen var begyndt at blive liggende og efter at have puttet på de 2 første greens enedes vi om at bolden var givet ved en puttelængde. Når der var lange puts havde bolden størrelse som en tennisbold, længe inden den nåede hullet.

Da vi nåede hul 5, holdt det op med at sne og faktisk herfra var vejret egentlig ganske fortrinligt resten af runden. På hul 8 var sneen smeltet på green og vi kunne herfra putte normalt.

Vi har byttet lidt rundt på spilleprogram. Det skulle være fra blå idag, men det har Langeland ikke. Så den er programsat til næste søndag.

Forholdene var svære og det bærer scores så sandelig også præg af. Vi var enige om at Palle satte ny rekord fra den forkerte ende. Han fik 4 point på for 9. Per var dog ganske tæt på med 5 point. 9-jernet imponerede med 9 point- DET GAV EN 3. PLADS. Undertegnede tog for 9 med 14 point.

Flemming tog nærmest hul 2.

Bag 9 var en tæt affære - næsten. 5 mand inden for 2 point. Mellem 11 og 13. Nå ja vi skal ikke glemme Lars, som fandt spillet og spillede i en anden Liga. 19 point blev det til på bag 9 og en suveræn vinder af bag 9.

Nærmest hul 12. 156 meter. Den snuppede Palle lige med driveren. 

Næste søndag. Vejrudsigten lover regn de kommende dage, så man kunne formode at banelukningen fortsætter. Hvad så?
Nu har vi haft 1 stk. greenfee i denne måned. For mig og se må Faaborg være alternativet næste uge hvis SGK banen stadig er lukket. Vestfyn er sikket lige så meget ramt af vand som vores bane. Hvis vi fastholder start kl. 09.00 kan Lars stadig nå det han skal.

Kan kun opfordre til at tjekke SGK hjemmesiden for bane info, samt vores debat forum "Doodle" som er ganske fortrinlig til vores formål.

Spilleplan er justeret.
 
Ses næste søndag. Stableford fra Tee 54. (blå).

Forbehold for tyrk og slavefejl.

/web