25. Runde i vinterturnering 2014/15. FY-FY skamme......

Det er ikke uden grund, undertegnede vil have scorekort med hjem, for det er jo snydere, fiflere og bedragere der er i gruppen.... Har justeret point tal på 2 personer uden nogen ekstra straf. Men mon ikke andre vil skrive på doodle hvad der skal betales i bod! For helt gratis kan det ikke være, når der efterhånden må være en vis præcedens. Det er jo ikke første gang det sker.....

Den værste: Jimme spillede med sph 25. Det skulle rettelig være 23.
Den næst værste: Ervin spillede med sph 18. Det skulle rettelig være 17.

De formastelige scorekort her. HUSK VINTERHANDICAP.......

Dagens runde:
Fuldtallige - kanon. Lidt sol, lidt koldt og 2-4 m/s, men absolut godkendt vejr. Faaborg lagde bane til idag. Et par spillede prøverunde dagen før i et rigtig lortevejr. Det var egentlig meningen at de ville lade det forblive en hemmelighed for at undgå lidt mobning. Der var noget de ikke havde tænkt på..... Greenfee bogen... Pis og lort.

Dagens runde løste kun lidt i det samlede regnskab. 1. pladsen ligger fast. Lars og Ole kæmper stadig om 2. pladsen. Ingen forskydning her - 1 point skiller. Ingen af dem fik point for golfen, til gengæld snuppede de hver et ekstra point. Lars for nærmest hul og Ole for længste drive.

Plads 4-8. Alle kan rykke i en eller anden retning.
 
Birdies var 2 af. Lars på hul 3 og web et chip in på hul 10.

Ellers var det web der fik håneretten og ret til at .
Pointtallet var 38 og 81 slag brutto. En god forklaring på den runde er "Ind og i". 27 put. Der hcp reguleres i vores interne system. Ervin nr. 2, med korrigeret point tal til 35. 9-jernet snuppede dagens 3. plads med 30 point.

Der er tilføjet lidt ekstra data ud for hver spiller i den gennemgående. Hvad der max kan hentes af point, hvis ellers der er talt rigtigt sammen. Foregik manuelt.

Næste søndag er start tiden rykket til 9.07. HUSK SOMMERTID. Efter runden mødes vi hos Per og Britt, hvor vi holder vores lille vinterafslutning.


Ses. næste søndag.


/web