21. Runde i vinterturnering 2014/15 samt aftergolf med diverse emner.

7 mand til start i flot vejr. 2-4 grader og høj sol, samt vind 4-6 m/s. De foregående dages regn, havde dog gjort banen lidt tung, men absolut spilbar.

Der var ændret lidt på spilleplanen idag, således vi fik hvid tee i spil.
Inden udslag på 1´ste Tee, kom Palle lige med en advarsel til alle. Nu skulle man altså være opmærksom på at dame tee, var noget længere væk idag end der hvor vi plejer at spille fra. Det slap alle godt fra på nær sidste mand i bolden, som var Palle. Av, Av...

Det var dog så ikke sidste gang, nogen ikke nåede rød tee. Lars præsterede sågar kun at nå gul tee på hul 17. I 4 bolden var der 2 mand som ikke nåede rød, ik Horne.....

Jimmi stod for det spektakulære idag. På 2 af hullerne præsterede han "Chip IN". Godt gået.

Dagens mest stabile var Lars med 16 og 17 point og ialt 33. Men med vores sindrige pointsystem rakte det kun til dagens 2. plads. Web tog pladsen over. 9-jernet var ligeledes ok kørende med ialt 31 point.

Længste drive tog web med 186 meter.
Nærmest hul: Ingen. Ole lige ved og næsten.

Aftergolfen: Lars har i ugens løb haft fødselsdag - 54 år ung. Han havde været så elskværdig at levere en alvorlig stor fødselsdags kage. En rigtig kaloriebombe, som vi i Tee-Club absolut ikke har nogen problemer med at fortære. Der var ligeledes øl og en lille skarp.
Tak for det.Vi fik sat dato for sidste runde i vores vinterturnering. 29. marts. Lidt uvist hvor vi afslutter henne. Per mente at det måske godt kunne holdes hos ham. Den hænger lidt.
Ligeledes besluttede vi at den 22. marts satser vi på at spille i Faaborg. Der sendes en reminder ud, da det er en aldrende forsamling med snigende demens.

Den kalender klubben tidligere har udsendt er lavet helt om. Så det forarbejde der var gjort med den, var spildt.

Men en dato fik vi: Uge 39. Den 25. - 26. - og 27. september. Samme weekend som der er klub mesterskaber og afslutning i Torsdags turneringen. Det ligner lidt at nogen mangler at snakke sammen.

Der er 3 steder i spil. Der bliver lige lavet en side med det, samt en "doodle" til afstemning om spillestedet.Ses. næste søndag.


/web