14. runde i vinterturnering 2016/17

6 mand tilmeldt dagens runde. 3-5 grader, lidt diset, 1-2 m/s og ingen sol. Hæderligt golfvejr.

Dagens spilleform: Stableford fra gul på 9 huls banen i SGK.

Efter lodtrækning: Bold 1: Lars, Jimmi og Ervin. Bold 2: Palle, 9-jernet og web.

På for 9 var højde punkterne:

Palle - Chip i på hul 5 til en birdie.

Web - Birdie på hul 3 og 7, samt 2 bogeys og dermed en runde i banens par. 21 point, så det måtte repareres på bag 9. Det lykkedes lige knapt, så en runde i 37 og lidt ned i vinter hcp.


Lars Jensen - Danmark. Hul 4. Lidt hooked slag ud mod marken til venstre. Der blev råbt ERVIN-ERVIN-ERVIN og naturligvis ind i træerne og "KLANK" tilbage i spil.

Ervin - over alle 18 huller. Fantastisk guld putter han havde med idag. 6 stk holede 6 meters put.

9-jernet var generelt godt spillende, med blandt andet 3 pars i træk. Dog gik der lidt koks i det, da vi havde spillet hul 16. Undertegnede og 9-jernet lå helt lige i point på bag 9. Så nu skulle der spilles match på de sidste 2 huller. Desværre missede 9-jernet helt hul 17, men 9-jernet gav ikke op. Undertegnede et skævt drive på hul 18 og i frustration så jeg kun startretning og intet andet. SÅ I DEN?  9-jernet - vi så overhovedet ingenting, du må hellere tage en provisorisk med, for den finder vi aldrig. Heldigvis for undertegnede, fandt vi den ude i skoven til højre og det endte med en bogey. Så matchen tabte ......

Dagens top 3. Web 37, Lars 32, 9-jernet og Ervin begge 28.

Efter runden ferie øl fra undertegnede og aflevering af "bod" fra sidste uges mobning. Det lignede mest en pose mandariner. Så nu kan sneen bare komme an.Hermed siger undertegnede tak for 14 fine og hyggelige runder og tager desværre ned til 7 ugers 15-20 graders varme, tril og rul og fantastiske greens. Gider næsten ikke ;-)

Marina Golf:


Satser på at se lidt til følgende:
Forbehold for tyrk og slavefejl.


Ses
.

/web