12. Runde i vinterturnering 2014/15.

Hallo, hallo. Rigtig nem dag på kontoret idag for de 3 fremmødte, som skulle spille Texas scramble. Fuld valuta 3 x 16 point. Modstandere fik ikke et eneste point. Sådan...

Nå - det er jo jul og vi skal være gode ved hinanden og sportslig ligeså. Vi mente ikke at de syge og ferierende skulle straffes, så vi besluttede hurtigt at lave dagens spilleform om til alm. stableford fra gul.

Vejret var kanon for årstiden. Gårsdagens pelikan, regn, hagl, var afløst af ganske fortrinligt golfvejr. Næsten ingen vind, 5-7 grader, krydret med lidt små stink ind imellem, men det var nu bagateller.

Nu havde det maget sig sådan, at det var de 3 med lavest handicap, som var mødt frem. Alle spillede med 13 slag i SPH. Det gjorde spillet til en rigtig hyggelig og fornøjelig runde. Det var tæt hele vejen rundt og vi har vist ikke oplevet før at man tabte for 9, når der var lavet 16 point. Det kunne Lars så konstatere var tilfældet. Per og undertegnede rundede med 18 point.

På bag 9 mistede Per lidt momentum, til gengæld stod han for dagens eneste birdie, som han fik på hul 2. Det var lidt af en givet birdie, som det fremgår af foto.Længste drive hul 9: Undertegnede.
Nærmest hul 15: Ingen ramte, en enkelt var tæt på.

Samlet score i stableford: Undertegnede 36, Lars 33 og Per 31. Gode scores på denne årstid.

På de første 17 huller blev der ikke givet put på over 5 cm. Af en eller anden grund var 2 mand helt enige om at det sidste chip (30 m) på hul 18, som undertegnede skulle chippe - det var givet. Sådan spiller klaveret ikke. Chip ind til 3 meter fra kæppen. Det var pludselig også givet, men sådan spiller ....... en forbier og 7-1. Så samlet 36........ Ærgerligt og det var jeg da oprigtig ked af......

Dem som var tilstede, ønsker alle en glædelig jul. Vi ses den søndag den 28 til en gang 4ball, hvis vi kan få deltager antal til at gå op. Hvis vi er et ulige antal, forsøger vi at få en gæst med.

Det er egentlig ligegyldigt hvem der spiller med hvem. Vi spiller 4ball slagspil med fuldt sph. Bedste mand på de enkelte huller, tæller som hold score.

/web