3. runde i vinterturnering 2018/19.

Fuldtallige, d.v.s. alle nuværende og eks medlemmer. 9 mand og 3 x 3 bold.
Godt og se Ervin tilbage på banen igen.
Overskyet, let diset, krydret med lidt støvregn et par gange. Ca. 10-13 grader og ganske lidt vind.

Lars skulle videre til noget familie tam-tam i Kolding, så kun 9 huller til ham.

Dagens runde var henlagt til hjemmebanen i Svendborg i anledning af klubbens 50 års jubilæums reception. Fine taler, fra formanden, en DGU mand, Lars Erik Hornemann og Preben Rasmussen. Klubben havde nok forventet nogle flere deltagere, da et flot opsat telt overhovedet ikke kom i brug. Lidt synd der var så få af klubbens medlemmer til stede.

En meget svingende runde. Fra 19 point (både for 9 og bag 9) til Ole`s super runde med 40 point. Glemmes skal Kjøbenhavnerens 36 point heller ikke. Efter en god for 9 med 21 point, fortalte Palle på hul 10, med klar overbevisning at så måtte det blive 15 point på bag 9. Palle er en mand der holder ord, 15 point tog han på bag 9.

Runden inkluderede en "givet" birdie for Palle på hul 5. Ca. 1 m fra hullet og dermed også point i hul konkurrencen for bedste 2 slag på det hul.

Undertegnede fik birdie på hul 7 og 8.

Per Bihl er blevet rigtig gode venner med træerne. 3 perfekte "Erviner".
1: Hul 3. 3 slag blev ramt, (skal vi sige lidt skævt) og med fuld hammer, ramte han det store træ på hul 6. Godt træf - den endte på den rigtige green hul 3.
2: Hul 9. Inde over hegnet til grevens mark og på forunderligvis ramte den et eller andet og røg ind på den rigtige fairway.
3: Hul 11. Det store træ til venstre i doglegget. Helt ude i venstre side af træet (30 m inde siges der) - klong-klong og bold tilbage på fairway. Rigtig godt gået Per Bihl......... Sådan!


3 mand mangler at svare på dato til julefrokost. Den bliver slettet nu, da det viser sig at Per B. slet ikke er hjemme på den ene dato og det er jo en anelse dumt, når nu planen var at det skulle afholdes hos ham.

Julefrokost søndag den 16. december efter dagens runde.

Næste søndag er det Andeturnering og således udgår Tee-Club runde. De fleste er af tee-clubberne er tilmeldt.

Om 14 dage er 5 tilmeldt. De 3 og dermed et flertal har besluttet at det skal være på Vestfyn kl. 10.00

2 tider skal bookes. Undertegnede har booket kl. 10. Sletter igen når andre har booket sig på.

Forbehold tyrk og slavefejl.............

Ses
.

/web