18. runde i vinterturnering 2015/16

Referat af dagens Tee-Club møde. d. 21/2-16

Dagens vejr: + 4 -5 gr. lidt vind, tangerende til blæst, små strejf af sol, og ganske få dråber vand, på bag-9, alt i alt ok betingelser. Dog er det ikke forår endnu !

Vi modtog teeoff-hilsner pr sms, fra en skibums, 600 km fra Hannover, tak.

Faaborg banen var valgt, og med indblanding fra vores udenlands-Dansker, ND, via doodle, blev der spillet fra hvid te.
Ole havde meldt sig på i lørdags, men et sidste øjebliks afbud, på dagen ( kl. 9:33), reducerede det fremmødet, vi var med gæst, Klaes, Lars` søn, 6 mand.

1. bold Ervin, Lars og Klaes - 2. bold Per, Palle og Jimmi

Det startede med flot spil hele vejen rundt, foto viser 1.-boldens teeslag på hul 3 -alle på green:o) Det var dog kun Ervin, der kunne frembringe en Birdie, øvrige måtte nøjes med par ! Jimmi i bold 2. lavede også Birdie på hul 3, chip i. Det skulle vise sig at være dagens eneste to " fugle".
 
Alle på green
Der var undervejs 2 dame-øl, i 2.- bolden, som vi har til gode :o) , Af negative nyheder var der; ALLE stregede hul 11 !!

Tættest flaget, der var valgt hul 6, samt 2. slaget på hul 17. Klaes var eneste der var på green, (159 m fra hvid) og den tæller ikke, i vores regnskab. På hul 17 var Lars ½ meter tættere flaget end Jimmi, så et point til LCJ.

Lars havde fødselsdagskage med, og den blev indtaget på 1. salen, i klubhusets, slyngelstue, pga. arrangement i stueetagen, den gled ned sammen med en ale no.16 NICE !
Her var der rundt bordet, den snak at; hvid tee, skal op til diskussion, " det gider man ikke mere"!

Slynglerne

Dagens score: For-9; Lars 19, Per 16, Ervin 14, Jimmi 14 og Palle 13 (Klaes 15)
Bag-9; Jimmi 16, Lars 15, Ervin 13, Per 10 og Palle 10 ( Klaes 16)

Set, hørt og oplevet. Lars Jensen - Danmark ;-)


Forbehold for tyrk og slavefejl.

/web