16. runde i vinterturnering 2017/18

Bane: Langeland. Stableford fra gul.

6 tilmeldte.
Faaborg var oprindelig valgt til spillested. Men i løbet af lørdagen kom det frem fra flere sider og også dokumenteret i form af fotos, at der var sne i Faaborg. Ligeledes lovede de frostgrader i Faaborg og på Langeland skulle temperatur kun være lige omkring frysepunktet. Efter en heftig debat og en enkelt protest, blev det besluttet at spille Langeland i stedet.

Allerede da undertegnede kørte over dæmningen ved Thurø, fornemmede jeg at det kunne blive en rigtig fed golfdag. Svendborg Sund var spejlblankt. En herlig morgen.

Det blev "KONGE" "KONGE" "KONGE" vejr. Helt stille og 0 grader da vi startede. Efter en del huller op til 4-5 grader og sol. Det var HOT. Rigtig HOT.

Bold 1: Per, Jimmi og web.
Bold 2: Lars, Ervin og 9-jernet.

Spillet var som altid, en del op og ned. 9-jernet havde sådan glædet sig til søndagens golf oven på en særdeles hård uge på kontoret. Nu skulle den há en. Men hans makkere udsatte ham for særdeles hård mobning hele vejen rundt og scoren blev derefter. Men helt forgæves var dagen ikke. Godt humør og som skrevet kanonvejr og frisk luft.

Ligeledes i bold 2, forlyder det at Ervin havde et meget langt og svært put. - Hvis du får den i, går jeg i kirke på søndag sagde den ene og den anden fulgte efter med et endnu værre påhit. Ervin lavede "næsten" drømmeputtet. Bolden stoppede få mm fra hullet.
Øv, kunne ellers have været morsomt.

Ingen birdies, men "damer" er aldrig mangelvare. I bold 1, lagde Jimmi ud med en på hul 1. Mulligan sagde han, men den slags eksisterer ikke i Tee-Club turnering. Per troede han kunne lave en "Ervin", men det kunne han ikke. Efter træhit ligeledes en "dame" i højt hø.
Bold 2 havde ligeledes et par "damer".

På hul 14 (par 3) præsterede Lars at smide bolden på pladen, for derefter at 4-putte til en streg. Øv.

En enkelt rekord blev slået idag. Lars havde rekorden for markeringer på huller med 7 stk i en runde. Den blev idag øget til 8. Hvem . Der var også 2 personlige rekorder fra gul tee, siden vi startede med at registrere det. Brutto 81 hvem . Ervin kappede 8 slag af sin bedste score fra gul.

Resultater fremgår andetsteds. Men det bemærkes at der var fejl i en enkelt score og ligeledes havde 2 mand intet skrevet ud for hul 18. Hverken egen eller makkers score. Ufff - opstramninger. Heldigt at 3 manden havde noteret alle.

Sct. Andrews i maj 2019.
Skulle være 10 års jubilæums tur. Det er droppet, da nogle ikke kan. Alle skal være med til det arrangement. I stedet bliver det "bare" en tur til golfens vugge. 5 mand havde tilsluttet sig, men nu tyder det på at 9-jernet måske kan komme med, da det kun bliver af få dages varighed d.v.s. sikkert 6 mand fra Tee-Club.
Per får skrevet tilbage til klubben og får de 8 tee-tider vi er blevet lovet i maj 2019.
Bliver der afbud, eller andet kommer på tværs, er der ingen tvivl om at vi sagtens kan finde nogen der vil med i stedet. Den TUR SKAL i hus. 

Næste søndag er Faaborg spillestedet. Det henstilles til den kommende referent, at det bliver helt uden fotos, med mindre undertegnede sender anden melding. Det bliver sikkert en forbrugsbaseret internetforbindelse via Yousee-DK der skal bruges.

Ses om 6 uger på Valle del Este. Skal undlade at prøvespille den, selvom vi bor tæt op af den ;-)

Forbehold for tyrk og slavefejl.

/web