5. runde i vinterturnering 2016/17.

7 mand fremmødt. Vejrudsigten lovede regn og en halv pelikan lige efter middags tid. Så det var ud over stepperne med det samme. Godt vi havde starttid til "LARS TID". Den ½ pelikan fik vi, men regnen kom først efter runden. Den nød vi til en svalende pilsner og for nogle var det en reparations bajer.

Bold 1: Ervin, Jimmi og Palle
Bold 2: Lars, Per, Ole og web.

2 mand var fraværende: Flemming og 9-jernet (ifølge doodle) uvist hvorfor. Vist noget skummelt, da han/de ikke har meldt noget ud.

Dagens spilleform: Slagspil fra gul/tee 58. Den rå form. Den svenske model er dømt ude.

Lars var atter med efter operationen med sin springfinger. Det heler, men ikke på 100 % endnu. Næste gang er det på 100% påstår han.

Nærmest hul. Lidt formidabelt kunne ingen ramme green på hul 13 og 15. 14 skæve skud i bøssen. Hallo.........

Længste drive: Ole hentede 3, tæt forfulgt af Per med 2½. Den sidste ½ fik Lars. Umuligt at blive enige om hvis der var længst på hul 7, så de enedes om at dele i porten.

Nærmest hul - 2. slag. 5 huller var i spil. 3 blev ramt og fordelt på 3 mand.

Birdies: Per en på hul 10. Put på ca. 5 meter. Web på hul 4, som var et chip in 7-8 meter.

Bedste scores netto/brutto: Web 77/89, Per 78/92, Ervin 79/105.

Forkert underskrevet scorekort kan jeg ikke skrive, da ingen har skrevet under på noget som helst. Men der er afleveret et scorekort med forkert score. Da vi ikke har præcedens for at diske, retter vi til uden repressalier af nogen art. En simpel fejl, som nemt kan ske og det sker ofte.

Fremover har jeg et ønske om at der er 1 mand i hver bold som fremover har alle boldens scores på et kort. Det havde vi denne gang i bolden hvor det gik galt og dermed en kontrol at holde op med.
Dog er de herrer Flemming/9-jernet, for altid fritaget for denne tjans. De har rigeligt og gøre med at holde styr på 2 scores.

Efter planen er det stableford fra TEE 54 i Svendborg. Vi ser sidst på ugen om der er ændringer/restriktioner på banen og tager den derfra.

Tjek venligst jeres egne scores på resultatsiden. Der sker også nogen gange simple fejl her.

Ses
.

/web