6.  spillerunde. Næsten sommerligt...
 
Sidste søndag frost og vinterbane. Denne søndag startede med dis og tåge. Men hurtigt kom solen igennem, stort set ingen vind, trøjen kunne smides - næsten sommerligt. Herlig runde i godt selskab.

Vi var 5 til start - 1 x 3 bold og 1 x 2 bold. Desværre mistede vi en mand undervejs. På hul 6 fik Per et hold i ryggen p.g.a. en forkert bevægelse. Skulle vist finde en bold under nogle buske... Hvad skal en bold også der.....

På hul 9 slog vi os sammen til en 4 bold.

Nærmest hul 2 - Ervin. Ingen andre kunne ramme green.
Længste drive hul 3 - Ole. Kun Per og Ole på fairway. Resten fik lidt for pengene. Vi brugte banens bredde.
Nærmest hul 15 - Ole igen, igen. Ervin kunne dog også ramme green.

Ole har fundet formen og spiller ganske stabilt i øjeblikket. 19 på for 9 og lidt ned i vores vinter handicap igen. Han mister dog ingen slag.

Torben havde endelig fundet vej til anlægget igen. Håber han møder lidt oftere op, så vanker der røvfuld hvis han finder lidt mere stabilitet.

Bag 9 tog undertegnede sig af, med mange farver på kortet.

9 jernet havde lørdag været til 40 års jubilæums fest i København. Var så flink at ringe kl. 04.15 for at fortælle at han ikke mødte op idag. Det var dog kun konen som hørte telefonen ;-) Om det var derfor at 9 jernet var så elskværdig at møde op med kaffe, rundstykker og ost efter runden vides ikke, men en rigtig hyggelig afslutning på dagen. Tak for det.

Vi fik også lige rundet klubbens beslutninger omkring vinterbaner.
Vi var alle enige om at spille sommer- tee/ sommer-greens på 9 huls banen, når 18 huls overgår til vinterbane med vinter-tee/vinter-green.

Der er foretaget en lille justering på stillings betegnelse i menu punktet "spillere" Ervin påstår han ikke er direktør, men noget andet noget, som jeg ikke lige kan stave til....... Men finder nok ud af det, hen af vejen.

Note: I resultatlisten for den gennemgående turnering, er der link på hvert navn. Under det link skulle ens scorekort gerne komme frem. Har slettet de foregående år, så det kun er for den igangværende turnering som kan ses.
 


Hygge/Fore
Webmaster.