2. runde i vinterturnering 2013/14.

6 mand til start. Lars leger turist i det sydlige Europa. DMI havde lovet masser af væde foroven. Den norske YR.no havde lovet tørvejr. Vi fik tørvejr, næsten ingen vind og 15 grader. Herligt.

Fra hvid TEE... Vi havde "vist" alle fået 3 ekstra slag at gøre godt med. Ikke alle havde brug for dem. Per var rigtig godt spillende idag, med 21 på for9 og 19 på bag9. På for9 havde 9-jernet også fundet det gode spil frem og rundede ligeledes i 21 point. Men modsat Per gik der Mr. X i det på bag9. 15 point og det passede jo lige med 36 point ialt og dermed ingen mistede slag. Kylling.

9 jernet glemte noget.... Vi kører jo med CBA og efter at golfbox har behandlet runden, kom den frem til at CBA var -2. Det vil sige alt over 34 skal reguleres ;-)

Per har afleveret scorekort som EDS og ER reguleret ned for sine 40 point. Derfor sker der ingen vinterregulering i vores eget interne system med hensyn til Pers score.

Fra runden kan det nævnes at ingen i anden bold undgik at lave en "dame". Per som bare havde "dagen", stod for det mest spektakulære, med et "chip i" på hul 18. Det var vel fra 20-25 meter. Et andet sted var det et holet put på 6-7 meters afstand. 2 gange var han i træer, men som Ervin tidligere har nævnt, skal man bare være gode venner med trolden. Det var Per.
Pers brutto score var 85. Det er sku ok fra hvid TEE.

Længste drive: De 3 mand i bold 1 havde ingen markering, så ingen havde ramt fairway. I bold 2 var undertegnede "temmelig noget" længere end Per. Han vil selvfølgelig påstå, det var fordi han brugte 3 kølle og ikke driver. Men som Per har det med driver i øjeblikket, var det nok tvivlsomt om fairway var ramt og sandsynligheden for at den havde nået min, ville være mikroskopisk ;-)

Nærmest hul: Ingen i bold 1 ramte green. I bare frustration har 9-jernet således formastet sig til at smide vores markerings flag væk. Nå men han havde jo også selv skaffet det til veje på bedste advokat vis.

Nærmest hul var undertegnede. Desværre kun på forgreen, så igen igen, Per som var på green. Jo han havde dagen.

Om 14 dage spiller vi så fra rød tee, men ca med en 1/3 del af de slag, vi havde idag.

Som jeg oplevede dagen............
/Niels

PS. Læs for guds skyld det hele med 1 stor smiley.
PPS. 9-jern - Den med CBA er en AND. Med 3 mand i buffer eller bedre, er det nærmere modsat. Men håber du kom til at svede lidt HJO - øh 9-jern.
PPPS. Godt det kun er redaktøren, som har adgang til at skrive her. Eventuelle indlæg kan blive censureret :-)