15. runde i vinterturnering 2018/19.

Vejret: -3 til  +1 grad, stort set vindstille. Masser af rimfrost.

7 tilmeldte tee-clubbere og 2 gæster.

Spilleform: Stableford fra gul.

Lodtrækning:
Bold 1: Lars, 9-jern og Jimmi
Bold 2: Ervin, Per H. og Ole
Bold 3: Palle, Steffen og undertegnede
 
Vi indledte med en lille en, leveret af Jimmi. Fotografen og 2 mere mangler desværre.Nu er det blevet vinter med masser af rim på banen og greens. Dybfrosne. Men bortset for de noget umulige forhold at spille under, var det aldeles pragtfuld vejr. På grund af vindstille var der ikke behov for handsker. Vi er et par stykker som normalt ikke bruger det, medmindre vejret er helt umuligt.

De vanskelige forhold at spille under, gjorde jo at nogen var ganske heldige og andre særdeles uheldige.
En enkelt fik nyt øgenavn. "Stampe". Her blev hentydet til Disney´s "Bambi på glatis".
Hul 11. Ervin skal slå henover en sø. Kommer ikke så langt, så den rammer midt på søen med hård is. Op i luften som en James Bond bold og langt forbi. Herefter et kort dufferslag. Langt 4 slag, som han så lægger tæt på pind og i. Hvem sagde at golf er svært................ Vi har jo også lige et andet slag som vi kalder for en "Ervin" - Ud i skoven, ramme et træ og herefter kan bolden findes midt på fairway. Hvis der er nogen der kender "trickene" er det sku Ervin.

Lars havde et totalt mislykket 4 slag på hul 18. Et rigtigt kroket slag (triller) med kurs mod greenbunker. Rolig nu, siger han, den ruller lige igennem og op på green. Jovist - et 6 m put. Den holer jeg. Som sagt så godt. Hvem siger golf er svært.

Nå der var en flot birdie på hul 17 til Ole. Par 3 hullet 16, kunne flere ramme, men kun Steffen fik bolden til at blive på green.

Bedste score idag var Ervin med 34 point, efterfulgt af Lars med 30 og Ole med 29.

Så var der lige det med opstramninger og fejl på scorekort i stort set hver eneste runde. Ervin´s scorekort lyder på 36 point (20+16) og jeg fik oplyst ved bordet at det var 19+15. Ervin´s markør score viser det jeg fik oplyst, så det tager jeg for pålydende. Men det er IKKE efter reglerne.

Vores gæst Ole i år, har nu opnået de krævede 180 hullers spil og indtræder atter som fuldgyldigt medlem af Tee-Club til efteråret. Super. Lige P.T. er det kun Per som mangler at få runder nok.

Ole har taget en hel del fotos, så det var nemmere lige at lave med et album på Google.
Linket herunder.

https://photos.app.goo.gl/xuLnWhSSxgAyhYEx8

Ole havde en kommentar lige inden vi kørte til Langeland. Den lød på at med de umulige baneforhold, som frosten giver, kunne vi ligeså godt spille Faaborg, frem for at betale greenfee.
Det var vi flere som er helt enige i, men det var alt for sent at forsøge at ændre det idag.

Næste søndag. Faaborg. Der bookes til de tilmeldte kort efter dette er uploadet.

Ses.
/web.

Forbehold tyrk og slavefejl.............