3. runde i vinterturnering 2014/15.

Øv, øv og øv. Så gik den sku ikke længere. Regn, regn og det ned i stænger. Kan ikke huske hvornår vi sidst har stoppet halvvejs på en runde. Men det var ikke længere til golf. Vand på green i stride strømme, så bolden fik ingen rul, chip skulle chippes helt tæt på pind, for den stoppede i samme øjeblik den landede. Lange put burde være teet op og tæsket af sted med driver.... Vi stoppede efter 9 huller. Kun Lars havde lyst til at fortsætte.

Faaborg var egentlig valgt til spillested, men banen i Faaborg var ganske pludselig blevet blokeret af Bravo Tours, som havde valgt at afvikle en turnering i Faaborg. Nyborg blev således valgt istedet.

6 mand var mødt frem til dagens regndans. Scores var langt fra prangende på de 9 huller vi spillede. Lars og Ervin var bedst med 13 point.
På dagen havde vi valgt hul 6 som nærmest hul. Ingen ramte green. Længste drive var hul 18, men så langt nåede vi ikke.

Efter de huller og skift af tøj, snuppede vi en kop varm kaffe og drøftede den kommende uges tur til Volstrup. Det kom der følgende fakta ud af:

Mødetid ved Kjær-Ford kl. 08.00
Lars, Ervin og Flemming lægger bil til.
Fredag aften har vi bestilt bord kl. 19.00 på den historiske Hvidstens kro (20 min. kørsel).
Lørdag står Palle for en hjemmelavet gryderet.
Ervin står indkøb morgenmad lørdag/søndag.
Flemming står for indkøb til frokost lørdag/søndag.
Hvis nogen har overskuds øl derhjemme medbringes det.
Undertegnede har tjekket lager og minimum 12 flasker rødvin medbringes.

Vi glemte en meget væsentlig ting, (faktisk livsnødvendig) - KAFFE. Er der mon kaffemaskine i lejligheder eller skal vi medbringe en?
Undertegnede indkøber kaffe.

Hvis der er løse ender, spørgsmål eller andet, kan doodle bruges. Så har vi infoen ved hånden hele tiden via vores mobiler. (Undertegnede foretager lige en oprydning i Doodle)

Vi ses fredag, i kanon humør, med skarpslebne køller og håber vejret vil være med os.


/web