22. runde i vinterturnering 2016/17

Dagens bane var en kombination af 18 huls banen (1-11-18) For 9 og 9 hulsbanen som bag 9.
Spilleform var slagspil fra rød.

Dagens vejr var ganske tilforladeligt på for 9. 2-3 + grader og 2-3 m/s. Vejrudsigten lovede regn, slud og sne senere.
Ganske rigtig. Hul 1 på 9 huls banen startede møg vejret. Ikke sjovt når man lige kommer fra tørvejr, 24 grader og meget lidt luft. Faktisk ganske forfærdeligt, skulle jeg hilse og sige.

Men spillet fik vi og 4 mand var troppet op. Et par nyder banerne sydpå og sendte et par fotos dernede fra. De ser ud til at hygge sig.

Foto:Har 9-jernet ikke fået en "lille" top på maven? Det er nok Marianne der forkæler ham med god mad ;-) Lars Jensen - Danmark har også en sød kone som forkæler sin mand lidt. Han har fået syet en lille lomme på sin bære bag, sådan at scorekortet lige passer i. Ganske fikst......

----------------------------------------------------------------------------------------

På både for 9 og bag 9, vadede vi i birdie chancer. Små chancer, store chancer, men absolut ingen ville formaste sig til at smutte i og det selv om bolden hang med 49 % af vægten over hullet, nul - ingen græs blev trykket tilstrækkeligt til at de ville smutte i.

På for 9 var Per og undertegnede helt lige på 8 af hullerne. Men på et enkelt hul havde Per lige 2 slag mere, og med 2 mere i sph gav den en lige score, men med undertegnede i lavest hcp.

På bag 9 tog Lars revanche og vandt med 3 slag til den nærmeste.

Per havde et forslag som spil afslutning  næste søndag. Men havde glemt at vi lavede lidt justeringer for et par år siden.

I regler står:
Sidste tællende runde afvikles som stableford fra gul og startlisten afgøres af den aktuelle stilling. Nr. 8-7-6-5 i første bold og 4-3-2-1 i anden bold. Det kan afviges, hvis nogle resultater er givet inden afslutnings runden.

Det holder vi foreløbig fast i. Per gennemarbejder forslaget og fremlægger det på generalforsamling til efteråret.

Bold sammensætning næste søndag:

4 placeringer er givet på forhånd. Derfor bliver 2 x 4 bold på søndag som følger.

Bold 1: Ervin, Jimmi, Palle og Per. (Her er alt i spil)
Bold 2: 9-jernet, Ole, Lars og web.
Rettelse: Af praktiske hensyn bytter vi rundt på boldene, således jeg er først inde og dermed har alle resultater og kan lave det færdigt i klubben. Sidste gang var halvdelen kørt uden at jeg havde fået alle resultater. Det er lidt noget pis.

Forhåbentlig er hele 18 huls banen åben til på søndag, så vi kan få en god og fair afslutnings runde.

Ses. Web.

Forbehold for tyrk og slavefejl.