14.  runde i vinterturnering 2013/14.

5 Tee-Clubber og en enkelt gæst Jimmi Madsen stillede til start. 10-15 m/s og 2-3 +grader. Overskyet, men ingen nedbør. Tror alle havde fået et ekstra "lag" på idag, for underligt nok var der ingen som klagede over kulden. Undertegnede var ikke i nærheden at fryse.

Men banen er temmelig våd og pløret. Vådområderne bliver større og større.

Vinden var fra sydøst, så når slagene skulle i den retning, skulle der et par jern mere på.
På første runde spillede vi til blåt flag og anden runde til hvid. Det havde Lars glemt. Han havde et kort chip på hul 7 tæt på flaget og en givet. 9-jernet var dog i det hjælpsomme hjørne og fortalte inden han puttede i, at det var det forkerte flag han spillede til. Kunne han dog ikke have ventet til putningen var færdig? ;-)

Anden bolden med Per, Palle og Niels, lavede et par gode præstationer. Hul 4 - 3 x par på begge runder. Hul 7 - 3 x streg på begge runder. Stabilt må man sige.....

Nærmest hul: 9-jernet.
Længste drive: webmaster.

Idag var Lars bedst i stableford med 12 på for9 og 18 på bag9. Ialt 30.
Derefter webmaster med 15 og 13. Ialt 28. Det gav 12 point til begge i vores pointsystem.

De 5 tilstedeværende snakkede om Faaborg næste søndag, men vi ser sidst på ugen hvordan vinteren udarter. Undertegnede booker 2 tider på søndag. De kan hurtig slettes hvis vi ikke kommer afsted. Jimmi vil gerne deltage her. 9-jernet skriver ham på doodle.

Resultater: En lille bøn. Sammentællinger foregår i excel og burde derfor være korrekte. Men de enkelte point og fratrækkere er manuelt arbejde. Så her kan der meget nemt opstå fejl. Tjek jeres point for de enkelte runder og fratrækkere. Hvis der er fejl, så råb, mail, gør et eller andet, så jeg kan få det rettet.
Mener der er lavet 2 fejl, inden for de sidste 2 år. Underligt nok er det gået ud over samme mand.

Lidt statistik: Sidste vinter blev der ialt gået 152 runder (9 hullers)
Denne vinter til og med den 19.januar: 161 runder (9 hullers)

Sidste vinter var vi 8 medlemmer. Denne vinter 7 medlemmer.
Vinteren har selvfølgelig noget at sige, men generelt er klubben meget mere aktiv i denne sæson. Kanon....................

Ses næste søndag.