6. spillerunde. Stableford fra gul tee.

Ref. af 9 jernet.

What a game ! Ole, Erwin, Pallen og Flemming var mødt til stableford fra gul tee. Hornet havde meldt afbud på grund af lidt regnvejr, der udeblev. Hellere våd i ganen end på pusselankerne ! Mogens må have simuleret sovet længe.

1. tee som det plejer. Ole i træerne til højre, Pallen lige ud og alt for kort med sit nye sving, Flemming i venstre mod hul 2 og Erwin med et lorte (bæ) slag, men alligevel bedst af alle.

2. tee som det plejer. Ole på green (tættest hul), Pallen på hul 1, Flemming et kort øjeblik på green, men rul af til højre og Erwin med et lorte (bæ) slag.

3. tee næsten som det plejer. Erwin med et lorte (bæ) slag. Ellers fint. Men utroligt - Flemming længste drive, hvilket udelukkende skyldtes, at de øvrige ikke kunne ramme - fairway vel sagtens.

Så gik det ellers der ud af med "flækkere", slicer, hook'er og bunkers i vejen for det lille hul. Pallen fik en del på spidsen og nogle fik 6.

Erwin var - da det ikke gik så godt, altså noget rigtig lort (bæ) - misundelig på Pallens tårnhøje grønne "lay up" måtte, så Erwin ville pludselig også have lov til løbende på fairway, ruf, skov og greens at tee'e alle sine bolde op til slag med wedges, jerns og fairwayclubs. Straks fandt Pallen en ekstra måtte frem, som Erwin måtte låne. Erwin holdt halvt nede på køller og jern og uh hvor det gik helt gevaldigt - det vil sige ikke noget lort (bæ) - for Erwin med bolden tee'et up på måtten. Men ak glæden var kort for Erwin glemte måtten på næste hul, som han ikke kunne huske. Sikke noget lort (bæ). Men det gav da Erwin en tur til Odense inden jul i Pro Golf for indkøb af ny måtte til Pallen. Gu' ve' hvad de siger i Pro Golf, når Erwin kommer og siger, han skal bruge en ny måtte til Pallen.

9-jernet glemte ikke 9-jernet men pitchen på hul 7, så han måtte tilbage fra green på hul 8 i fuld ungdommelig firspring for at hente sit glemte jern. De øvrige fik et hvil og så var de på toppen og Flemming nede med sved. Pallen spillede luftguitar med driveren og et festfyrværkeri af slag bredte sig til skoven og søen på hul 9. Erwin måtte tage et drop, sikke noget l... (b. )

Ole igen tættest på hul ved hul 15. Ret så trivielt. Webmaster havde rejst sig fra sottesengen og selvom ham ikke måtte løfte for mavsen havde han alligevel fundet den stor tunge og lange kameralinse frem og lagt sig i paparazi skjul ved hul 15. Vi håber på gode retucherede (hvordan staver man mon det) billeder. Nestor Pallen lærte her at det ikke hedder jeg er "gammel", men i stedet jeg er "kun" 70, eller hvor meget - øh undskyld - lidt det nu er.

Vi sluttede mærkeligt nok med hul 18. Et rigtig lorte (bæ) hul.

Og så havde webmaster været hos bageren og selv om han ikke måtte løfte på grund af operationsarret i bugen, så bar han selv kopper og krus og rundstykker og ost og varm kaffe og knive og skeer og sukker og mælk og syltetøj og smør og poser og servietter og tallerkner helt fra bilen og op til klubhuset (10 meter ifølge hans laser kikkert) til de trætte, men glade og taknemmelige spillere. Tak til webmaster for herlig forplejning og hygge. Og så skulle Pallen hjem og sove til middag med konen efter han havde suttet en pils i svælget for at tage kaffesmagen.

Webmaster har proklameret, at han trods lægeråd og modspilleres råd stiller op til tee-club på næste søndag. Vi må håbe, at det ikke er webmaster, der skal moone, for så går det da helt i blåt.

referat fra 9-jernet

Fra redaktøren.

Efter samråd med dagens tilstedeværende er der justeret lidt på spilleplan.
Undertegnedes forslag med 9 huller til store kopper på 18 huls og 9 huller på den lille bane til sommergreens er droppet.
Når 18 huls bane overgår til vintergreens, spiller vi 2 x 9 huller til sommergreens på 9 huls bane.

Texas Scramble var programsat til 16 december. Den flyttes frem til 9. december istedet.
Håber alle mand (8) kan komme, så vi bliver 2 fulde 4 bolde. Så skal vi under banens par denne gang.......

Der er lagt fotoserie på siden "Foto/Video" af dagens runde. Desværre manglede der lys til det lange objektiv. Derfor dårlig kvalitet. Et problem i denne mørke tid.

HCP regulering:

Vi har tidligere haft vinter regulering efter 9 huller. For 9 eller bag 9. Det har vi ændret på et tidspunkt, så regulering er for hele runder, hvad enten det er 9 eller 18 spillede huller.

Mini regel kursus for de interesserede.

At stå i puttelinjen når vi spiller holdspil.
Baggrund: Undertegnede var makker med Per H i en 4 ball 2010. Modpart var bl.a. Halvor A.P.
Da Per på hul 13 puttede først gik jeg ned i puttelinjen for at se hvordan bolden trillede.
Hov 2 straffeslag, men Per havde ikke nået at putte endnu. Troede at man måtte hjælpe i holdspil. Det må man også, bare ikke lige det.

Jeg sendte et debatindlæg på golfonline

http://www.golfonline.dk/debat.asp?utm_source=GOForside&forum=3&Tdebat=19317#19317

Nederst skriver Sidse som er international dommer:

Modpart/den anden side, må stå i puttelinje, men skal dog flytte sig hvis de bliver bedt om det.

En "partner" er til gengæld en del af spilleren side, så han må ikke stå bag spilleren, det er der straf for efter Regel 14-2.


Hygge/Foooore
Webmaster.