22. runde i vinterturnering 2017/18

8 mand tilmeldt. Det lignede en gang 4ball. Men gamle folk skranter jo af og til. 2 måtte melde fra p.g.a. sygdom:

Vejrmeldingen sagde 10-12 m/s fra øst og -2 grader. Uff. Hamrende koldt. Men efter et par huller havde vi fået varmen og solen skinnede lystigt, så ingen problemer med kulden. Vinden aftog lidt under runden.

Dagens spil, blev så efter spilleplanen. Slagspil fra rød. Der var oprettet turnering i golfbox og der skulle "live" opdateres direkte fra banen. Der var sendt mail rundt til alle med kode til at logge på, så man kunne indtaste sin score under runden. Det vil komme i flere og flere turneringer fremover, så vi skulle afprøve systemet.
GODDAG mand økseskaft. Sådan en flok gamle nisser. Nej vi gør som vi har gjort de sidste 100 år. Blyant og papir. Kun 1 mand foruden web, havde koden og kunne logge på. Det er vi sku ikke gearet til i denne klub. Vi bliver i tiden omkring 1. verdenskrig ;-)

Bold 1: Per, Ole og web.
Bold 2: Lars, Palle og Jimmi.

Per spillede en fortrinlig for 9 i 37 netto. Med til det hører 2 birdies på hul 7 og 8. Fugle luner på en score. På samme hul 7 lavede Ole ligeledes birdie. På bag 9 var det Ole som var bedst med 39 netto. Laveste bruttoscore med 86 var web. I bold 2 var det Jimmi som brillerede med nogen kæmpe lange drives. Det ses også på vores hul konkurrencer. Men lidt synd han ikke får mere ud af den længde. Som det blev nævnt, 125 m ind i 2 slaget på et par 5 hul og så gå derfra med en otter. Mon ikke der burde trænes shortgame mr. Madsen.

Andre kunne trænge til at træne put som eksemplerne nedenunder viser. Birdieput som er alt for korte, Ole er fotografen.
I bold 2 var der mere end golf på programmet. Kjøbenhavneren har været et gení og produceret sin helt egen "julesnaps" som han gav smagsprøver på i Bold 2. Vi fik opskriften:
1 flaske Brøndum i et stort syltetøjsglas.
40 stk sukkerknald
40 stk kaffebønner
1 appelsin med 40 huller. (meget vigtigt med nøjagtig 40 huller) ;-)
1 stang vanilje
Så skal det henstår i 40 dage, samt lige rystes/vendes en gang imellem.
(der tages lige forbehold, det var som JEG hørte det)
 

Historien melder intet om hvor meget af det de indtog under runden, men det konstateres at scores var væsentlig højere på bag 9 end på for 9.

Desværre er vi røget ind i et problem. Ole kan ikke længere nå at overholde vores vedtægter som siger minimum 180 huller, svarende til 10 x 18 huller. Vi var nogen stykker som lige summede sammen og der var enighed om at Ole er lockoutet når sidste runde er afviklet. Rent undtagelsesvis, kan han ansøge om fornyet medlemskab til vores generalforsamling i efteråret, men kun denne gang, da det kneb noget i sidste sæson også.

Meningen er jo ikke at man KUN skal gå 180 huller, men pokkers gerne mange flere. Der skulle gerne kunne afvikles spillerunder hver gang vejret tillader det. Det har IKKE været tilfældet i år. Der har været spiller mangel.

Næste søndag er det afslutning, med 2 x 9 huller på 9 huls bane i Svendborg. Da det ikke er lykkedes i denne sæson med 4ball, vil det blive spilleform, da alle er tilmeldt. Hold sammen sætning foretages på stedet. Da vi hver især spiller med fuldt spillehandicap, er sammensætningen fuldstændig ligegyldig.

/web


Forbehold for tyrk og slavefejl.