19. runde i vinterturnering 2017/18

Ref: Palle.


Dagens runde blev afholdt i Svendborg 9 huls bane og i godt vejr ca 4 gr og let skyet. Vi var 5, Ole, Lars, Flemming, Jimmi, og som noget nyt Palle som fik en dejlig modtagelse.

Vi gad ikke at splitte os op, så vi gik en 5 bold. Der var sne og is på nogle af greens, men vi hakkede og målte med en puttelængde der hvor det var nødvendig (3 huller).

Da vi stod på hul 15 blev der snakket meget om kvinder, for der var en 3 bold af hunkøn der sad og ventede da nogle skulle ind og tisse, nå men så var der en af Tee-cluberen der
nævnte at han lige havde været i byen og købe en brystholder til sin kone, hvorpå der kom et hurtigt svar fra en anden " Så er det da godt at jeg har en ung kone".

Vi havde også en " ulykkelig " hændelse med Lars på hul 18 teested. Lars skulle som sædvanlig bruge sin driver som han havde købt af Per for 500 kr, han teede godt op for han ville have længste drive på det hul, men i opsvinget kunne man høre en mærkelig lyd, og dan han slog til bolden stod han kun med skaftet i hånden, driveren var knækket og han fik ikke længste drive på det hul.

Ole lavede en birdie på hul 11 og fik dejlige 4 point.

Web: Dejligt at høre kjøbenhavneren er tilbage ;-)

Forbehold for tyrk og slavefejl.